Δυστυχως δεν μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση. Όσο αφορά το wait wifi είναι μάλλον bug των official rom γιατί η XTRV δεν το έχουν. Ως λύση πας Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Play store απεγκατάσταση ενημερώσεων.
παντως εαν καποιος αντιμετωπησει το θεμα με το google play και τα updates να κανει το εξης
ρυθμίσεις -> εγκατεστημενες εφαρμογες -> google play store : διαγραψτε το cache και τις ενημερωσεις
και θα στρωσει
Δυστυχως δεν μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση. Όσο αφορά το wait wifi είναι μάλλον bug των official rom γιατί η XTRV δεν το έχουν. Ως λύση πας Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Play store απεγκατάσταση ενημερώσεων.
Παιδιά απ ότι διαβάζω το πρόβλημα είναι γενικό δε φταίει ή ρομ και από xiaomi eu το αναφέρουν αλλά και στο Official φόρουμ.
Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό είναι το περίεργο π.χ στο δικό μου δεν έχω θέμα.
Παιδιά απ ότι διαβάζω το πρόβλημα είναι γενικό δε φταίει ή ρομ και από xiaomi eu το αναφέρουν αλλά και στο Official φόρουμ.
Δεν το έχουν όμως όλοι αυτό είναι το περίεργο π.χ στο δικό μου δεν έχω θέμα.
Εχω περασμένη την δική μας stable εδω και 20 μέρες περίπου. Πως γίνεται να αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα που αντιμετωπίζει καποίος ο οποίος εκανε προσφατα update σε νεα ρομ??? Υπάρχει τρόπος να γίνεται εγκατάσταση στην συσκευή μου απο κάτι εν αγνοία μου?
Η λύση της απεγκατάστασης ενημέρωσεων λειτουργεί μόνο προσωρινά (στην δική μου περίπτωση) , μόλις τελειώσει η νεα εγκατασταση και κατεβάσω τα apps που θέλω είναι οκ, την επομενη φορά που θα κλέισω και ανοιξώ το playstore , φτου και απο την αρχή....