κανε την
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
τι 32 ωρες τι μ@λ@κιες ειναι αυτες στο δικο μου κινητο κουμαντο θα μου κανουν.
οτι θελω το κανω.... -
-
το ξελειδωσα με το unlock tool που ποσταρε ενα παιδια τελικα ειναι 72 ωρες αναμονη και βαριομουν να περιμενω...
μπορει καποιος να μου δειξει τον σωστο οδηγο που πρεπει να ακολουθησω για να βαλω την ρομ;; εχω ανοιξει κανα 2 απο το φορουμ και μπερδευτηκα ποιον να διαβασω.
επισης για να ξανατσεκαρω οτι οντως εχει ξεκλειδωσει ο bootloader πως κοιταω;;(μου εβγαλε ενα μνμα στο reboot αλλα για να ειμαι καλυμενος.
τελος ελληνικη και ξενη εχουν μεγαλες διαφορες;; και μπορω να βαλω τρεξω το σεταρισμα που εχει το mi5 pro 128gb η δεν μπορω γτ εχω το 32αρι;; γενικα παντως θελω μια ισοροπια μεταξυ αποδοσης και διαχειρησης μπαταριας.
ευχαριστω για τυχον απαντησεις ελπιζω να τελειωσω γιατι δεν με αρεσει που ποσταρω για το ενα και το αλλο -
Σε ταχύτητες που τρέχει το 128 μόνο με custom kernel μπορείς αλλά δεν στο συνιστώ. Ακόμα όλοι είναι σε πειραματικά στάδια και ενω ορισμένες φορές θα βλέπεις να πετάει το κινητό άλλες θα σέρνεται για τα καλά. Αν σου έβγαλε στο reboot unlocked bootloader είσαι έτοιμος. Περνάς μέσω fastboot το zcx recovery για gemini. Κάνεις format data μέσω του recovery , έπειτα περνάς την ελληνική ρομ χύμα στην άδεια πλέον συσκευή και την κάνεις εγκατάσταση μέσα από το recovery. Πλέον θα είσαι κομπλέ με περασμένη την ελληνική ρομ με τον όσο πιο καθαρό τρόπο γίνεται! Καλή επιτυχία. Όσο για τον κερνελ περίμενε να τα φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο με ελάχιστα bug και τον περνάς μέσω recovery και αυτόν.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
αυτος ειναι ο οδηγος για την ελληνικη;;; ακολουθω τα βηματα εδω;;
για οποιαδιποτε αλλη απορια που ποσταρω/ρωταω εδω η σε άλλο νήμα;; -
ναι αν ακολουθήσεις αυτόν θα είσαι μια χαρά! Στο άλλο καλύτερα για να καταλαβαίνουν ότι κάνεις εγκατάσταση της Ελληνικής!
-
Και το twrp 3.1.X.X του φόρουμ που επιμελήθηκε ο @geoanto555 είναι μία χαρά. Το έχω εγώ και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα που είμαι με official beta rom.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Και το twrp 3.1.X.X του φόρουμ που επιμελήθηκε ο @geoanto555 είναι μία χαρά. Το έχω εγώ και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα που είμαι με official beta rom.
εδιτ εχω θολωσει τοσο που ουτε καν σκεφτομαι τετοιες ευκολες λυσεις οπως το search... -
Κάντε και ένα search βρε παιδιά! Τζάμπα είναι!
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2 -
-
@kritigr
Πήγαινε στην εφαρμογή "Ενημέρωση" θα την τρέξεις. Πας εκεί που λέει "έλεγχος ενημέρωσης" για να σε βγάλει την τελευταία Global official stable rom 8.2.2.0. Αν δεν στην βγάλει πας Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Περιοχή βάλε Ινδία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα