Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • RE: Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

Ο/H tasos17 έγραψε:

Η ταχύτητα δεν είναι χαμηλή δεν έπρεπε να λέει 1.8;
      Αυτό που λέει ότι οι δύο είναι οφφ είναι λάθος της εφαρμογής η πρόβλημα της ρομ;;;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το cpuz διαβάζει τη συχνότητα των μεγάλων cores και σου την λέει πάνω,Αλλά επειδή σου τους δείχνει σαν stopped τους μεγάλους σου βγάζει την συχνότητα των μικρών cores. Δουλεύουν οι μεγάλοι μία χαρα.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
    • RE: RE: Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

Ο/H Jason-S έγραψε:

Ο/H tasos17 έγραψε:

Η ταχύτητα δεν είναι χαμηλή δεν έπρεπε να λέει 1.8;
      Αυτό που λέει ότι οι δύο είναι οφφ είναι λάθος της εφαρμογής η πρόβλημα της ρομ;;;

Το cpuz διαβάζει τη συχνότητα των μεγάλων cores και σου την λέει πάνω,Αλλά επειδή σου τους δείχνει σαν stopped τους μεγάλους σου βγάζει την συχνότητα των μικρών cores. Δουλεύουν οι μεγάλοι μία χαρα.

Και μην λες για τους επεξεργαστές μας γιατί θα λένε πάλι ότι πήγανε διακοπές και ότι πίνουν καφέ στη παραλία και τέτοια... Εν ολίγοις αφορμή θέλουν για να μας πειράξουν :p

• Ευχαριστώ spiderman3

αλλά τώρα έχω ένα σοβαρό πρόβλημα
      το κινητό έκλεισε μόνο του 2-3 φορές το άνοιγα μετά μέχρι που
      έκλεισε και από τότε είναι εντελώς νεκρό δεν κάνει απολύτως τίποτα
      ούτε σε σύνδεση με τον υπολογιστή. είναι εντελώς καινούριο το έχω πάρει από
      ebay
      το στέλνω καπάκι πίσω η δοκιμάζω κάτι μήπως και ??
      sos παιδιά ...........
    • Διαφήμιση
    • Φίλε @kritigr βάλτο στον φορτιστή και άστο για κάμποση ωρα. Καμμιά φορά τα xiaomi κάνουν κάτι τέτοια τρέλα. Παθαίνουν πλήρη αποφόρτιση και μετά δεν χαμπαριαζουν. Αν δεν γίνει έτσι άστο στον υπολογιστή μπας και φορτίσει. Μάλλον για μπαταρία σε βλέπω...

• το άφησα στον φορτιστή όλο το βράδυ
      τώρα το έχω στο pc αλλά τίποτα δεν το βλέπει
      όταν έκλεισε έδειχνε ότι έχει ακόμα μπαταρία
      έχω δοκιμάσει συνδυασμούς κουμπιών τίποτα
      δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι της φόρτισης
      η μπαταρία βγαίνει να την βγάλω και να την ξαναβάλω μήπως και ?
    • Η μπαταρία είναι με flex. Δεν βγαίνει αν δεν το παραβιάσεις οπότε δεν το κάνεις. Σε βλέπω για επιστροφές και refund... Δοκίμασε με διάφορους φορτιστές μπας και. Επίσης δοκίμασε όταν το συνδεσεις σε pc να κρατάς το power buttob και volume down μήπως μπεί σε fastboot

• τίποτα το κινητό είναι νεκρό
      απλά ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω κάτι πριν μπλέξω με refund
      γιατί δεν μου έχει ξανατύχει και δεν γνωρίζω τη διαδικασία
      Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Αν είναι από Ευρώπη θα έχεις γρήγορη ανταπόκριση. Απλά ότι κινήσεις κάνεις να είναι μέσα από το ebay ,μην συνεννοηθείς μόνο με τον πωλητή γιατι είναι πολύ πιθανό να σου παίξει κομπίνα.Ξεκινα διαδικασία επιστροφής από το ebay και μην φοβάσαι για τίποτα. Και οπωσδήποτε τραβά φωτογραφία από το πακέτο επιστροφής με τον αριθμό αποστολής και το βάρος της συσκευασίας και βίντεο όπως το συσκευαζεις. Έχε τα για αρχείο για καλό και κακό. Έχω μπλέξει με διάφορους παλαιότερα και με ζορισαν πάρα πολύ για να πάρω επιστροφή. Ελπίζω όπως και να έχει να σου πάνε όλα καλά και να ξεμπερδεψεις γρήγορα

• Ο/H kritigr έγραψε:

τίποτα το κινητό είναι νεκρό
      απλά ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω κάτι πριν μπλέξω με refund
      γιατί δεν μου έχει ξανατύχει και δεν γνωρίζω τη διαδικασία
      Ευχαριστώ

Δες εάν στο αναγνωρίζει έτσι το κινητό στο PC σου QHsusb QDloader 9008. Μπορεί να μπήκες σε edl mode και να πρέπει να το αφήσεις να ξεφορτησει τελείως .Μετά να το ενώσεις στο PC για περίπου 7 ώρες και λογικά θα ανάψει κόκκινο λαμπακι

• Πριν λίγο το δοκίμασα για ακόμα μια φορά στο δικό του φορτιστη
      αμέσως εμφανίστηκε το σηματάκι στην οθόνη
      και έδειχνε να φορτίζει με 41% μπαταρία (κάπου τόσο είχε όταν έκλεισε) και σχεδόν αμέσως
      έδειξε πλήρη φόρτιση το άνοιξα κανονικά και το έκλεισα κανονικά.
      Του βάζω την κάρτα sim πάω να το ανοίξω τίποτα ξανά τα ίδια.......
    • Περίεργα σου κάνει...
      Αν το συνδέσεις τώρα σε υπολογιστή δεν εμφανίζεται πουθενά στην διαχείριση συσκευών?

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Έχω το κινητό εδώ και 2-3 μήνες και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα λειτουργίας. Προσπάθησα να φορτώσω το πακέτο για τα sms 160 χαρακτήρων και μού έβγαλε ότι δεν μπορεί να φορτώσει πακέτο unofficial. Μπορώ να κάνω κάτι επ' αυτού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.