Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ναι έχει εγώ αυτή χρησιμοποιώ @dajannis
πως θα βάλω την Official με Fastboot?Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
@dajannis
Εδω ο οδηγός
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Και ο οδηγός video
Flash με το MiFlash (VIDEO) -
παιδια θα το πω εδω μπραβο πολυ καλη δουλεια με την ρομ εχω μεινει φουλ ικανοποιημενος. μονο και μονο που καποια widget που δεν δουλευαν στην global stable και τωρα δουλευουν λεει οτι εγινε προσεγμενη δουλεια. βεβαια θελω να ξαναπαραθεσω καποιες αποριες που ποσταρω πιο πριν(τις οποιες btw εψαξα στο διαδυκτιο αλλα δεν εβγαλα ακρη)
Αντίμετωπιζει άλλος πρόβλημα με το Google now στην ελληνική ρομ;; προσπαθώ να βάλω παρατεταμένο πάτημα σε ένα από τα capacitive buttons αλλά δεν κάνει τίποτα.
επισης η συντομευση με πατημα 2 φορες της εντασης κατω να ανοιγει η καμερα δεν δουλευει σωστα. ειναι μονο σε μενα η θεμα γενικα της ROM?
και μιας και αναφερω την ρομ τωρα συνειδητοποιησα(σορρυ για το ορθογραφικο) οτι εχω βαλει την [XTRV-7.4.13/14]. η stable δικια μας προσφερει κατι παραπανω;;; η με την τωρινη που εχω εχω πιο "πολλα";;
τελος διεγραψα το αρχειο ζιπ με την ρομ απο την μνημη του κινητου δεν πιστευω να εκανα χαζομαρα... -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο πωλητής μου είπε να του στείλω το κιν πίσω να του βγάλω μια φωτο
το πακέτο με την αποδηξη των ελτα και να μου πληρώσει τα μεταφορικά μετά
και ότι θα με βοηθήσει να γίνει αντικατάσταση του τηλεφώνου με ένα καινούριο
......Αλλά μου ακούγετε μια διαδικασία που ίσως τραβήξει και ίσως να μπερδευτούν τα πράγματα
Αν του ζητήσω full refund δεν είναι υποχρεωμένος να μου πληρώσει και τα μεταφορικά αφού το
προϊόν είναι ελλατωματικό ? -
Καλυτερα να ζητήσεις full refund. Τα μεταφορικά δεν είναι πολλά. Με ΕΛΤΑ θα το στείλεις συστημένο απλά. Όχι express . Μην κάνεις το λάθος και το στείλεις με courier γιατί και πιο πολλά θα πληρώσεις και πιο δύσκολα θα το παραλάβει χωρίς να περάσει τελωνείο αν είναι εκτός Ευρώπης. Ανάφερε στην συσκευασία low value 35$ device for parts not working και όταν δεις να το παραλάβει από το tracking πάρε τα λεφτά σου πίσω. Τα λεφτά της αποστολής μόνο αν είναι ντόμπρος ο seller θα στα πληρώσει...
-
θα ζητήσω full refund
οπότε τώρα είναι καλύτερα να ζητήσω επιστροφή μέσω της επιλογής που έχει το ebay
η να του στείλω μήνυμα πρώτα (πάλι μέσω ebay)ότι δεν θέλω την αντικατάσταση που μου πρότινε
και να μου κάνει full refund ? και αναλόγως την απάντηση πράτω?
δεν μου έχει τύχει ξανά επιστροφή.............. -
Μέσω της επιλογής του ebay θα κάνεις την επιστροφή και όταν έχεις τον αριθμό αποστολής θα του τον στείλεις μέσω μηνύματος στο ebay. Οπότε με το που παραλάβει θα σου γίνει η επιστροφή των χρημάτων αυτόματα. Αν θυμάμαι καλά όταν ζητάς επιστροφή μέσω ebay κάπου καταχωρείς και τον αριθμό αποστολής...
-
Οπότε θα του στείλω σήμερα ένα μαιλ ότι αύριο θα του ταχυδρομίσω το πακέτο
και ότι θέλω full refund
και αύριο μετά που θα το έχω στείλει θα ζητήσω μέσω ebay την επιστροφή
και θα στείλω και σε αυτόν τον αριθμό αποστολής -
-
Ο/H flxas έγραψε:
Ξεκινά από ebay την επιστροφή. Θα σου στείλουν την διεύθυνση του και το όνομα. Εκεί θα τα στείλεις και θα τραβήξεις και φωτο του δέματος με τα γραμματόσημα για οποιαδήποτε παρεξήγηση προκύψει. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα