@trifos δοκιμασε να περασεις τη rom ξανα απο πανω οχι μονο το ota μηπως εχει φαει κανα κολλημα...
μου φαινεται περιεργο ως απιθανο σε official να εχεις failed.....
@trifos δοκιμασε να περασεις τη rom ξανα απο πανω οχι μονο το ota μηπως εχει φαει κανα κολλημα...
μου φαινεται περιεργο ως απιθανο σε official να εχεις failed.....
@tasosko εχω δοκιμασει ota εγκατασταση πανω απο προηγουμενη ,καθαρη fastboot rom σε ολα ειναι το ιδιο, ακομη και χωρις twrp το ιδιο βγαζει.
Εγώ χρησιμοποιώ το twrp by geoanto555. Όπως πέρασα την 7.4.27 δεν το πέρασα ακόμα. Αν θέλει ο @trifos περιμένει το απόγευμα να δώσω αποτέλεσμα. Ας κατεβάσει το παρακάτω αρχείο. Να το κάνει εγκατάσταση μέσω twrp και να ξανά δοκιμάσει το τεστ lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip - Google Drive
και τι κανει αυτο ακριβως?εμενα μου κανει εντυπωση πως δινει failed σε official rom @spideman3
Υ.Γ αμα μπορεσεις να μου στειλεις την τριτη το filmware-update παλι.......
Αν θυμάμαι καλά Είναι για τις official rom περνάμε το twrp για να ανοίξει η συσκευή. Ας το δοκιμάσει δεν έχει να χάσει τίποτα, ίσως δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αν θυμάμαι καλά Είναι για τις official rom περνάμε το twrp για να ανοίξει η συσκευή. Ας το δοκιμάσει δεν έχει να χάσει τίποτα, ίσως δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η συσκευή ανοίγει,στον κερνελ όπως γράφω δείχνει failed.δοκίμασα το ζιπ το ίδιο αποτέλεσμα. Μέχρι τήν προηγουμένη ρομ 7.4.20 όλα καλά με την 7.4.25 δεν δοκίμασα. Ή 7.4.27 μάλλον έχει θέμα θα ρωτησω στο en.miui. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , επίσης @spideman3εαν είσαι ίδια ρομ σε παρακαλώ δες το εάν μπορείς Ευχαριστώ.
@spideman3 Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το δεις,τελικά είναι κάποιο πρόβλημα αυτό; μήπως ξέρεις τι σημαίνει τό άλλο μήνυμα ασφαλείας που έβγαλε;