καλησπερα απο την πρωτη στιγμη που πηρα το κινητο περασα την xtrvbeta1-8.1 stable 8.1.3 πιστευεται οτι χρειαζεται να αλλαξω με καποια καινουργια ρομ ή να παραμείνω σε αυτη;;; γενικά δεν εχω καποιο θέμα πέρα απο την ενταση των ειδοποιησεων που μου φαινεται αρκετα χαμηλη...
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H geoliol έγραψε:
καλησπερα απο την πρωτη στιγμη που πηρα το κινητο περασα την xtrvbeta1-8.1 stable 8.1.3 πιστευεται οτι χρειαζεται να αλλαξω με καποια καινουργια ρομ ή να παραμείνω σε αυτη;;; γενικά δεν εχω καποιο θέμα πέρα απο την ενταση των ειδοποιησεων που μου φαινεται αρκετα χαμηλη...
-
καλησπερα,θελω να παρω το τηλεφωνο αλλα πριν θελω να μαθω κατι.Οταν το
αγορασω θα εχει την MIUI V7 (Base on Android 6.0 OS) Official Stable
Global Rom(OTA update&Greek Language).
ειναι δυσκολο οταν το παρω να του περασω την τελευταια Official Stable
Global V8.2.2.0.NAAMIEB (MIUI8) ;θελει κατι ιδιαιτερο επειδη περναω απο
την 6 στην 7 nougat ; -
Για όλα υπάρχει λύση φίλε μου!
Όταν παραλάβεις με το καλό, θα τα δούμε όλα παρέα! -
καλησπέρα μαγκες αν θυμαμαι καλα καποιο παιδι ειχε ρωτησει αν μπορουμε να κανουμε τον αισθητηρα δακτ αποτυποματος να δουλευει χωρις να χρειαζεται να παταμε το φυσικο πληκτρο και καποιος του ειχε απαντησει οτι γινεται. πως το κανουμε αυτο;; ειναι πολυ ενεργοβωρο για το κινητο;;
ρωταω γιατι νομιζω οτι ειναι ειναι η ιδια λογικη/τεχνολογια στο mi5s η στα αλλα xiaomi που το εχουν στην πλατη;; ακομη και σε αλλα κινητα οπως το oneplus 3/3τ??? και αρα φανταζομαι οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα. -
Ο/H tasos17 έγραψε:
καλησπέρα μαγκες αν θυμαμαι καλα καποιο παιδι ειχε ρωτησει αν μπορουμε να κανουμε τον αισθητηρα δακτ αποτυποματος να δουλευει χωρις να χρειαζεται να παταμε το φυσικο πληκτρο και καποιος του ειχε απαντησει οτι γινεται. πως το κανουμε αυτο;; ειναι πολυ ενεργοβωρο για το κινητο;;
ρωταω γιατι νομιζω οτι ειναι ειναι η ιδια λογικη/τεχνολογια στο mi5s η στα αλλα xiaomi που το εχουν στην πλατη;; ακομη και σε αλλα κινητα οπως το oneplus 3/3τ??? και αρα φανταζομαι οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.
Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5 -
Γεια σας παιδια!!
ως νεος κατοχος του mi5 pro αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις ζωνες ωρας.δεν υπαρχει η ελλαδα ως επιλογη στην τοπικη ρυθμιση και μαλλον γι αυτο δεν αναγνωριζει σωστα την ωρα αν επιλεξω αυτοματα.στο fb αν ανεβασω κατι τωρα δειχνει οτι ανεβηκε 58 λεπτα πριν..καθε ιδεα ευπροσδεκτη..
ευχαριστω για την υποδοχη -
@billygr Πηγαίνεις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Ημερομηνία & ώρα
Ενεργοποιείς Αυτόματα (Χρήση ώρας Δικτύου)
Απενεργοποιείς την Αυτόματη ζώνη ώρας (και επιλέγεις GMT+ 03:00) Θερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης -
-
γρήγορες απαντήσεις!!!
XiaoMi Mi5 64GB 4G Smartphone-248.99 Online Shopping| GearBest.com
εδώ το δίνουν 211
αξίζει? θα μου πιάνει 4g?
να το παρω απο Ελληνικό κατάστημα?
και ασχετως fanboyσμου του φορουμ
τι παραπάνω έχει το μι5 ή το note4x 32 σε σχέση με αυτό εδώ
Lenovo ZUK Z2 64GB ROM 4G Smartphone-185.99 Online Shopping| GearBest.com -
Ο/H DARVOR έγραψε:
αξίζει? θα μου πιάνει 4g?
να το παρω απο Ελληνικό κατάστημα?
και ασχετως fanboyσμου του φορουμ
τι παραπάνω έχει το μι5 ή το note4x 32 σε σχέση με αυτό εδώ
Lenovo ZUK Z2 64GB ROM 4G Smartphone-185.99 Online Shopping| GearBest.com
Ελλάδα πόσο έχει?
Η σύγκριση είναι λίγο άκυρη που κάνεις....
Ειδικά το mi5 - note 4x..
Το άλλο "μοιάζει" με το mi5... -
θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα πιανει 4g.
στο srkoutz το μι5 παίζει από 280+
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα