Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Αν δεν έχεις wind ότι πιάνουν όλα τα τηλέφωνα θα πιάνεις και εσύ..
      Το mi5 δεν έχει την band 20-800 ..
      Την συγκεκριμένη την χρησιμοποιεί η wind επαρχία..

• Αυτό δεν μπορω να στο πω με σιγουριά..
      Περίμενε κάποιον που μένει εκει κοντά με wind και xiaomi

• Διαφήμιση
    • Ο/H DARVOR έγραψε:

γρήγορες απαντήσεις!!!
      XiaoMi Mi5 64GB 4G Smartphone-248.99 Online Shopping| GearBest.com
      εδώ το δίνουν 211
      αξίζει? θα μου πιάνει 4g?
      να το παρω απο Ελληνικό κατάστημα?
      και ασχετως fanboyσμου του φορουμ
      τι παραπάνω έχει το μι5 ή το note4x 32 σε σχέση με αυτό εδώ
      Lenovo ZUK Z2 64GB ROM 4G Smartphone-185.99 Online Shopping| GearBest.com
      Φίλε μου να ξέρεις οτι το brand ZUK έπαυσε να υπάρχει και απορροφήθηκε απο την μαμά Lenovo . Lenovo To Close Down ZUK . Στα υπόλοιπα σε έχει καλύψει επαρκώς ο @geoanto555
    • Να κανω εγω μια ερωτηση...
      Το xiaomi. Adecom τι κανει??? Μου το εχει να κανει εναρξη στο παρασκηνιο αλλα οχι αυτοματη εναρξη...
      Mi 11 pro
    • Καλημέρα παιδιά. Πριν 10 μέρες περίπου παρέλαβα το mi5 64GB με την επίσημη global stable 8.1.2.0 (MAAMIDI). Όλα λειτουργούν άψογα στο τηλέφωνο. όταν όμως επιχειρήσα να κάνω ένα συγκριτικό ταχύτητας ανάμεσα στο mi5 και το Redmi note 4, προς έκπληξής μου, έιδα ότι το mi5 έμενε μισό λεπτό πίσω κατά μέσο όρο απο το RN4, όσες φορές και αν επανέλαβα το τεστ. Έτσι από περιέργεια έκανα και ένα antutu test στο mi5 και μου έβγαλε σκορ 147.000!! :o Το μεγαλύτερο που έχω δει σε συσκευή με τον SD820.

Τι μπορεί να φταίει? Εννοείτε ότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις μπαταρίας και έχω ενεργοποιήσει το perfοrmαnce mode από το κρυφό μενού. Φυσικά δεν ανέβασα το συγκριτικό στο κανάλι μου μέχρι να βρω τι τρέχει.. Μ' αρέσει που θα έκανα και συγκριτικό με το le max 2. Εκεί η διαφορά ήταν χαοτική.. Καμιά ιδέα?
    • Ο/H Vagelis Minas έγραψε:

Καλημέρα παιδιά. Πριν 10 μέρες περίπου παρέλαβα το mi5 64GB με την επίσημη global stable 8.1.2.0 (MAAMIDI). Όλα λειτουργούν άψογα στο τηλέφωνο. όταν όμως επιχειρήσα να κάνω ένα συγκριτικό ταχύτητας ανάμεσα στο mi5 και το Redmi note 4, προς έκπληξής μου, έιδα ότι το mi5 έμενε μισό λεπτό πίσω κατά μέσο όρο απο το RN4, όσες φορές και αν επανέλαβα το τεστ. Έτσι από περιέργεια έκανα και ένα antutu test στο mi5 και μου έβγαλε σκορ 147.000!! :o Το μεγαλύτερο που έχω δει σε συσκευή με τον SD820.

Τι μπορεί να φταίει? Εννοείτε ότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις μπαταρίας και έχω ενεργοποιήσει το perfοrmαnce mode από το κρυφό μενού. Φυσικά δεν ανέβασα το συγκριτικό στο κανάλι μου μέχρι να βρω τι τρέχει.. Μ' αρέσει που θα έκανα και συγκριτικό με το le max 2. Εκεί η διαφορά ήταν χαοτική.. Καμιά ιδέα?
      Η 8.1.2 από αναφορές είχε κάποια θεματακια. Βάλε την 8.2.2
    • Διαφήμιση
    • μπορουμε να βαλουμε ambient display στο mi5? η κατι παρομοιο;;; με gesture πχ;;
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.compass.ambiturner&hl=en
      βρηκα αυτο αλλα ρωταω αν καποιος εχει ασχοληθει πιο πολυ με το θεμα και ξερει μια καλη και δοκιμασμενη λυση
    • Καλησπέρα παιδιά!

Μόλις αγόρασα το πρώτο xiaomi μου, το Mi5 Prime και επειδή ο φορτιστής που περιέχεται είναι αγγλικού τύπου, ψάχνω να αγοράσω άλλον συμβατό. Ψάχνοντας στο ίντερνετ μπλέχτηκα λίγο, καθώς οι προτεινόμενοι γρήγορης φόρτισης όπως Tronsmart χρειάζονται άλλο usb καλώδιο το οποίο σε φόρουμ ξένα αναφέρουν πως δεν είναι σωστό για σύνδεση με pc. Μετά βρήκα αυτόν Xiaomi x USB Wall Adapter Μαύρο CYSK10-050200 (Bulk) ο οποίος σε ξένα online καταστήματα δεν εμφανίζεται στη λίστα συμβατότητας με το Mi5. Μη έχοντας τόσο εξειδικευμένες γνώσεις, αποφάσισα να κάνω λογαριασμό εδώ σε περίπτωση που μπορείτε να με βοηθήσετε. :)
    • Και γιατί δεν παίρνεις έναν ανταπτορα για την πρίζα; εγώ έχω τον κινέζικο τον μαμησιο με τα πλατιά καρφιά και με αυτόν φορτίζω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @Teri πάρε ένα αντάπτορα και θα είσαι οκ... :thumbup:
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H manol80 έγραψε:

@Teri πάρε ένα αντάπτορα και θα είσαι οκ... :thumbup:

Ο/H tasos17 έγραψε:

Και γιατί δεν παίρνεις έναν ανταπτορα για την πρίζα; εγώ έχω τον κινέζικο τον μαμησιο με τα πλατιά καρφιά και με αυτόν φορτίζω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!! Μου ήρθε με αντάπτορα ο οποίος είναι της πλάκας και δεν κάνει καλή επαφή ούτε με το φορτιστή αλλά ούτε και με την πρίζα. Οπότε από το να ψάχνω νέο καλό (μάλλον σε άλλο κατάστημα θα πρέπει να απευθυνθώ) και να έχω τρία εξαρτήματα φόρτισης, σκέφτηκα να πάρω νέο φορτιστή.
      Αλλά θα ψάξω μάλλον νέο αντάπτορα. :)