Έπεσε το μάτι μου σε αυτό καθώς είχα μπει και διάβαζα σχόλια σε ξένο φόρουμ της miui, απλά πολλοί χρήστες είχαν προτείνει τη χρήση άλλου καλωδίου (κι όχι του usb-c που δίνει η εταιρία) για τους QC 3.0 φορτιστές. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει βέβαια και γι αυτό κι εγώ αποφάσισα να το ψάξω λιγάκι ρωτώντας.Ο/H markito έγραψε:
@Teri εγώ έχω πάρει ένα Aukey QC 3.0 από aliexpres για ευρωπαϊκή μπριζα και είναι σούπερ.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Καλησπέρα κύριοι. SOS.. Ξαφνικα αφου ξεκλείδωσα το κινητο να μπώ στην αρχική οθόνη δεν λειτουργούν τα 2/3 της οθόνης. Μόνο το πάνω μέρος. Φαίνονται κανονικά αλλα δεν μπορώ να πατήσω πάνω. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κλείσω κιολας ουτε κατι άλλο γιατι δεν μπορω να πατήσω τις επιλογές. Στη θήκη το είχα κανονικά και αφότου άνοιξα το καπάκι δεν λειτουργούσε τίποτα. Καμιά βοήθεια? Βρήκε ώρα να γίνει
EDIT: Τελικά μετα απο λίγο δούλεψε. Τη δουλεία την έκανε η θήκη. Αφού το ανοιγοκλεισα με το καπάκι της θήκης δούλεψε πάλι. Ευτυχώς. Δεν ξέρω γιατι το έκανε αυτό -
-
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
Google asistant πως βάζουμε στο gemini????
Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Ναι δεν μπορώ να το αλλάξω από εκεί. Για να το εξηγήσω καλύτερα έχω το widget που έχει αριστερά το Google και δεξιά την ημερομηνία. Όταν πατάω στην ημερομηνία μου ανοίγει το Google calendar ΑΛΛΆ όταν πατάω το Google αντί να μου ανοίξει το Google now μου ανοίγει αυτό.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Όχι απλά μαντάρα τα έχει σκ@τ@σ@ι.
Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών..
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@tasos17
Στο πληκτρολόγιο σε εμένα το google δουλεύει κανονικά. Αριστερά το widget της google και δεξιά έχω την φωνητική αναζήτηση. Πατάω επάνω στο google και γράφω τι θέλω να βρω και βγάζει αποτέλεσμα. Γιατί αυτό κατάλαβα. Ως rom χρησιμοποιώ την official global beta.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η 8.2.2.0 nougat stable rom στο xiaomi mi5 εχει καλύτερη αντοχή στην μπαταρία από την 8.1.2.0? ξέρει κανείς?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα