Υπάρχει και εδω TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
=============== Μαι 18th 2017, 6:12pm ===============
Με προλαβε ο @tasosko
=============== Μαι 18th 2017, 6:12pm ===============
Με προλαβε ο @tasosko
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα rootαρω απλά πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα περί unlock boot loader κλπ καθώς έχω να ασχοληθώ καιρό με πειράγματα. Ευχαριστώ για το λινκ, αυτό θέλει root να φανταστώ έτσι; Γιατί το location των αρχείων τώρα που βλέπω δεν το εντοπίζω κάπουΟ/H tasosko έγραψε:
@eptanhsios διαβασε εδω αλλα χωρις root μην <ψαχνεις πολλα>
[root] How to increase max audio volume on s… | Xiaomi Mi 5
ουτε θα τα δεις αμα δεν κανεις rootΟ/H eptanhsios έγραψε:
Θα rootαρω απλά πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα περί unlock boot loader κλπ καθώς έχω να ασχοληθώ καιρό με πειράγματα. Ευχαριστώ για το λινκ, αυτό θέλει root να φανταστώ έτσι; Γιατί το location των αρχείων τώρα που βλέπω δεν το εντοπίζω κάπουΟ/H tasosko έγραψε:
@eptanhsios διαβασε εδω αλλα χωρις root μην <ψαχνεις πολλα>
[root] How to increase max audio volume on s… | Xiaomi Mi 5
Ευχαριστώ φίλε. αλλα γρφει οτι ειναι μόνο για beta 7.5.11 εγω έχω official stable, kai se ligo AROMAAAAAAAA xaxaxaΟ/H tasosko έγραψε:
γιωργο δεν το εχω διαβασει φιλε γιατι δεν εχω miui. με los που εχω δεν εχω καποιο θεμα παντως περναει το check.τωρα υπαρχει και καποιο zip....οποιος θελει το δοκιμαζει....αλλα δεν ξερω αν παιζει σε miui....Ο/H spideman3 έγραψε:
@dajannis για δες και εδω για το 3way που λεγαμε
Magisk Module: 3 Way Reboot 7.5.11 | Xiaomi Mi 5
ξεκινα.......Ο/H eptanhsios έγραψε:
Πολλα bugs εν τέλει η τελευταία global 8.2.2.0. Μία ταινία έκατσα να δω με flight mode, 15% φωτεινότητά και ψήθηκε το χέρι μου στο 5 λεπτό. Από ότι είδα από 49+/50+ οι θερμοκρασίες.
Μπαταρία νομίζω πιο χαμηλά κάπου στο 35- έπαιζε. Ήρθε κωδικός για unlock σήμερα . Να rootαρω ; Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό;
ηρθε και ο κωδικός για ξεκλείδωμα boot loader και αρχίζουμε. Θα περάσω την ελληνική ρομ από εδώ.Ο/H tasosko έγραψε:
ξεκινα.......Ο/H eptanhsios έγραψε:
Πολλα bugs εν τέλει η τελευταία global 8.2.2.0. Μία ταινία έκατσα να δω με flight mode, 15% φωτεινότητά και ψήθηκε το χέρι μου στο 5 λεπτό. Από ότι είδα από 49+/50+ οι θερμοκρασίες.
Μπαταρία νομίζω πιο χαμηλά κάπου στο 35- έπαιζε. Ήρθε κωδικός για unlock σήμερα . Να rootαρω ; Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό;
![]()
![]()
Ο/H spideman3 έγραψε: