Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Σήμερα έτυχε να μου μηδενίσει από μπαταρία(νομίζω δεν κάνει να αφήνουμε να πέφτει κάτω από 10 σωστά;;;) και έκατσα και μέτρησα μια πλήρη φόρτιση με το κινητό σβηστό. Ε λοιπόν φορτισε σε κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα. Σε μισή ώρα πήγε στο 50%.
Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@tasos17 το κινητο φορτιζει κλειστο πιοιο γρηγορα(δεν ξερω γιατι) με την rom που εχεις τωρα οταν εισαι περιπου στο 20% συνδεσε τον φορτιστη και βαλε το ampere απο playstore
δωσε κανα screenshot....
@Jason-S δεν νομιζω φιλε ο μανισιος φορτιστης να ειναι q/c 3.......
@intheend εχουν δωσει για τεστ καποιους κερνελ για miui με eas δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν γνωριζω παραπανω.... -
Λοιπόν πήρα τον μεγεθυντικό φακό μου και κατά 99% βλέπω το logo από το qualcom quick charge και ένα μικρό 3 δίπλα του κοιτάξτε και οι υπόλοιποι να δούμε. Πάνω δεξιά
Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H eptanhsios έγραψε:
Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Παιδιά πάντως οι επιδόσεις της κάμερα της συσκευής είναι καλύτερες απ'οτι περίμενα. Όλοι λέμε για τις επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά με την χρήση φλας η το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό μαλιστα στο συγκριτικό κάμερας που έκανα κόντρα στο s7 edge, ανώτερο του s7 σε ορισμένες λήψεις. Εκεί που απογοητεύτικα και πέριμενα περισσότερα με βάση τα χαρακτηριστικά της είναι η selfie UltraPixel κάμερα. Περίμενα να είναι μέρα με την νύχτα με σε σχεση με του s7 αλλά δεν.. καλά το βίντεο της,ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση, σε ορισμένες συνθήκες τραγικό με πολλά artifacts. Τραγικός και ο ήχος στα βίντεο.. Αυτά από μένα σε σχέση με την κάμερα, ας ελπίσω του mi 5s να είναι βελτιωμένη σε αυτά τα σημεία, όταν κάνω το συγκριτικό τους, θα γραψω τις εντυπώσεις εδώ.
Κάτι ακόμα, από άποψη ταχύτητας το mi 5s είναι μέρα με την νύχτα, πραγματικά ντρέπομαι να κάνω συγκριτικό ταχύτητας με το mi5. Αν έχετε διαβάσει προηγούμενα post μου σχετικά με την ταχυτητα του mi5, καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Χθες ανέβασα τελικά και το συγκριτικό ταχυτητας του Mi5 prime 3GB/64 με το mi 5s.
Μπορείτε να δείτε για τι διαφορά μιλάμε, που κα' εμέ είναι ανεπίτρεπτα μεγάλη.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμο και το συγκριτικό κάμερας μεταξύ των δύο συσκευών.
-
-
ειναι καλυτερη επιλογη αυτη απο το miui;;
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
ειναι καλυτερη επιλογη αυτη απο το miui;;
-
-
@tasos17
Ότι σε έγραψε ο @markito αλλά για να επιστρέψει πίσω σε Miui αν δεν σε αρέσει θα πρέπει να κάνει εγκατάσταση ένα αρχείο zip. Αλλιώς θα σε ζητάει έναν κωδικό αυτό έπαθα εγώ. Το γνωρίζω από εμένα όταν έκανα μετάβαση για δυο ημέρες σε lineageOS. Περίμενε και ο @tasosko θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
=============== Μαι 29th 2017, 3:38pm ===============
Θα κάνεις ένα back up την rom που έχεις τώρα. Θα βάλεις μέσα την ανωτέρω rom και τα gapps. Τα gapps περιέχουν to play store, google και κάποια βασικά apps. Θα μπεις σε recovery λειτουργία - wipe επιλογή cache, dalvik, date (factory reset) - reboot επιλογή recovery μόλις ξανά μπει σε recovery - εγκατάσταση την rom μετά τα gapps. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογή wipe cache, dalvick και μετά reboot device.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα