Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Ναι μου αρέσει συγγνώμη αν βγω κάπως οφ τοπικ αλλά εάν θέλω να την δοκιμάσω πως την περνάω; Πάλι με TWRP;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ειχα περάσει τη 14.1 κανονικά μεσα από twrp αλλά για κάποιο λόγο δε μου περνούσε τα gapps για να δοκίμαζα να την κρατούσα μια-δυο μερες.
      Μετα επέστρεψα σε miui κανοντας restore μονο το backup που είχα κρατήσει από twrp. Eπέστρεψα ολοταχώς σε Miui καθώς οι στοκ android με κάνουν και βαριέμαι το τηλέφωνο. Η αλήθεια όμως είναι ότι ειναι πιο ελαφριές ρομ και σε γενικές γραμμές τρέχουν καλά. Μου λειπουν όμως κάποια καλά που έχει το Miui τα οποία δουλεύω αρκετά.
      Προσωπικά σε στοκ android θα ξαναγυρίσω μόνο με google συσκευή ή κανενα oneplus.
      Για λεπτομέρειες για την εγκατάσταση καλύτερα να περιμένουμε πιο έμπειρους με τη συγκεκριμένη ρομ μη γίνει καμια στραβή.
    • ok θα την δοκιμασω καποια στιγμη. το miui μου αρεσει στο οτι σου δινει μεγαλο ελεγχο οσον αφορα τις εγκρισεις και το τι γινεται στο παρασκηνιο. απλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει πολυ καλο memory management. δεν μπορω να καταλαβω γτ απο τα 3 γκιγκα ραμ μου ειναι διαθεσιμα τα 1,2-1,4....

ΥΓ app drawer θα δουμε ποτε; μου αρεσει να εχω πιο καθαρη την οθονη και καποιες εφαρμογες λιγοτερο χρησιμοποιημενες να τις αφηνω στο drawer.
      και ενα τελευταιο το να δουμε καποτε καλη καμερα ειναι η οχι στα σχεδια της εταιριας; δλδ ποσο διαφορα θα ειχε στην τιμη να δουλεψουν και στην καμερα;
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα σας!παιδια δλδ lineage os με miui σε θεμα καμερας επιδει το θεωρω βασικο γ μενα ποια λετε?εχουν μεγαλες διαφορες επιδει μαρεσει η lineage os απλα ακουω τα χειροτερα για καμερες...ευχαριστω
    • Ο/H skiathos έγραψε:

καλησπέρα σας!παιδια δλδ lineage os με miui σε θεμα καμερας επιδει το θεωρω βασικο γ μενα ποια λετε?εχουν μεγαλες διαφορες επιδει μαρεσει η lineage os απλα ακουω τα χειροτερα για καμερες...ευχαριστω
      θεμα καμερας miui
      μπορεις να δοκιμασεις η αποφαση δικη σου....snapdragon camera-proshot(μπορω να σου στειλω να δοκιμασεις ειναι αρκετες......)
    • δλδ για να καταλαβω καλα ειναι αδυνατο να βρουμε ρομ με καλυτερα αποτελεσματα στις φωτογραφιες βιντεο απο αυτην που ερχεται ενα κινητο;;;
      πχ στο mi5s εαν καποιος βαλει τη ρομ του google pixel(γινεται;; ή λεω βλακειες;;;) θα κανει μια τρυπα στο νερο;;;

@tasosko εβαλα telegram
    • Διαφήμιση
    • Εγω με την snapdragon μου φαίνονται καλύτερα τα αποτελέσματα (αν και δεν είμαι ψείρας-ειδικός με αυτό για να απαντήσω)... Στα plus της εφαρμογής και το φλας για σελφι στο σκοτάδι που λειτουργεί πολύ καλα

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

δλδ για να καταλαβω καλα ειναι αδυνατο να βρουμε ρομ με καλυτερα αποτελεσματα στις φωτογραφιες βιντεο απο αυτην που ερχεται ενα κινητο;;;
      πχ στο mi5s εαν καποιος βαλει τη ρομ του google pixel(γινεται;; ή λεω βλακειες;;;) θα κανει μια τρυπα στο νερο;;;

@tasosko εβαλα telegram
      Telegram: Join Group Chat
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

ok θα την δοκιμασω καποια στιγμη. το miui μου αρεσει στο οτι σου δινει μεγαλο ελεγχο οσον αφορα τις εγκρισεις και το τι γινεται στο παρασκηνιο. απλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει πολυ καλο memory management. δεν μπορω να καταλαβω γτ απο τα 3 γκιγκα ραμ μου ειναι διαθεσιμα τα 1,2-1,4....

ΥΓ app drawer θα δουμε ποτε; μου αρεσει να εχω πιο καθαρη την οθονη και καποιες εφαρμογες λιγοτερο χρησιμοποιημενες να τις αφηνω στο drawer.
      και ενα τελευταιο το να δουμε καποτε καλη καμερα ειναι η οχι στα σχεδια της εταιριας; δλδ ποσο διαφορα θα ειχε στην τιμη να δουλεψουν και στην καμερα;
      Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιον Launcher όπως ο nova? Προσωπικά σε όσες συσκευές δεν με βόλευε ο home Launcher, αυτόν χρησιμοποιουσα.

Επιτέλους έτοιμο και το συγκριτικό κάμερας ανάμεσα στο mi5 και το Mi 5s

• Ωραίος μπράβο συνέχισε έτσι.
      Εγώ πάντως εκπλαγηκα ευχάριστα με το ότι δεν έχουν χαώδη διαφορά στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού συν τον παραπάνω θόρυβο που έχει το ένα. Κατά τ άλλα τα χρώματα στο s είναι λίγο πιο έντονα νομίζω.
      Αν δεν είναι κάποιος μεγάλος ψείρας κ με το 5 την κάνει την δουλειά του. Εγώ πχ σκέφτομαι το επόμενο note νομίζω σε εκείνο θα πέσει πιο πολύ δουλειά σε σχέση με το 6αρι στην κάμερα. Ελπίζω να βάλουν σαν τις κάμερες στο g6 και όχι μια με ζουμ είναι πιο ωραίο εφέ το wide

Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Ωραίος μπράβο συνέχισε έτσι.
      Εγώ πάντως εκπλαγηκα ευχάριστα με το ότι δεν έχουν χαώδη διαφορά στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού συν τον παραπάνω θόρυβο που έχει το ένα. Κατά τ άλλα τα χρώματα στο s είναι λίγο πιο έντονα νομίζω.
      Αν δεν είναι κάποιος μεγάλος ψείρας κ με το 5 την κάνει την δουλειά του. Εγώ πχ σκέφτομαι το επόμενο note νομίζω σε εκείνο θα πέσει πιο πολύ δουλειά σε σχέση με το 6αρι στην κάμερα. Ελπίζω να βάλουν σαν τις κάμερες στο g6 και όχι μια με ζουμ είναι πιο ωραίο εφέ το wide

Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστώ να'σαι καλά!

Η λογική λέει πως το επόμενο Note θα έχει την καλύτερη κάμερα, μόνο που η λογική δεν είναι και το φόρτε της xiaomi τελευταία :P Αυτό το λέω γιατί έχω δοκιμάσει και την κάμερα του Note 2 και μπορώ να πώ ότι δεν με εντυπωσίασε καθόλου, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού..όπως και η οθόνη του λόγο ανάλυσης, μην με παρεξηγήσετε, δεν εννοώ πως η Fhd ανάλυση δεν είναι αρκετή για μία οθόνη 5.7 ιντσών, αλλά όταν πρόκειτε για οθόνη Diamond Pentile Amoled, πιστέψτε με δεν είναι, γιατί στην ουσία δεν είναι πραγματικά FHD. έχει την ίδια ευκρίνια που έχει και galaxy note 3 που έχουν περάσει ποσα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε..