Καλημέρα στην ομάδα, αγόρασα προσφατα, σε πολύ καλή τιμή, από το Gearbest ένα ΜΙ 5. Δεν το έχω παραλάβει ακόμη. Διαβάζω στα φόρα ότι η καλύτερη ROM είναι η 8.1.4 και ότι οι μεταγενέστερες έχουν προβλήματα. Ποιά ειναι η γνώμη σας;
γεια σας παιδιά μετά από καιρό που έλειπα λόγο δουλειάς έχω μείνει πολύ πίσω. Εχω την 6.11.10 και μου έβγαλε ενημέρωση την 7.5.23 να προχωρήσω? Η έχει τα προβλήματα?
Παιδες δε κάνω τίποτα, απλά surfαρισμα με google chrome , flight mode και 20% φωτεινότητα και το τηλέφωνο ψήνεται πραγματικά. 39 με 40 βαθμούς η μπαταρία και μέσω cpuz που είδα τα υπόλοιπα είναι 49-50+. Μόνο συγχρονισμό έχω ενεργοποιήσει με youtube+Gmail RomXTRV 8.2
Είναι λογικό; Πραγματικά δε μπορείς να λειτουργήσεις το τηλέφωνο.
Καλημέρα, ένας φίλος έχει τo Mi-5 και όταν το ένωσε μέσω mi pc suite του έβγαλε να κάνει update τη rom, πάτησε χωρίς να δει ποια είναι και του έβαλε την 8.2.2.0 stable (NAACNEB) με android version 7.0 (NRD90M). Έχασε αρχεία κτλ. Απ ότι είδαμε τα μισά είναι κινέζικα και τα μισά αγγλικά. Επίσης τα google apps δεν δουλεύουν όπως και το app store. Μπήκε κινέζικη ρομ πάνω;
Δεν θέλει να βάλει developer, θέλει να έχει updates αυτόματα οπότε φαντάζομαι πάμε σε global official; Αν έχετε κάποια να προτείνετε ευχαρίστως.