Καλημέρα
από το κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο εδώ στο φόρουμ
πατάω το εικονίδιο με το συνδετήρα μετά ανέβασμα αλλά δεν κάνει
τίποτα δεν μου βγάζει τα αρχεία του τηλεφώνου
Καλημέρα αν εννοείς από την εφαρμογή του φόρουμ ναι δυστυχώς ,μόνο μέσω tapatalk νομίζω μπορείς αν και εχω την εντύπωση ότι εάν πας στο φόρουμ μέσω browser και συνδεθείς μπορείς πάντα από κινητό εννοώ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδη αν κανω οτι προτεινε ο spideman3
μαλλον θα ανατιναχτω θα δοκιμασω τη λυση του demakhs ελπιζω να τα καταφερω αν οχι θ αρχισω να τραγουδαω ....Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ..
Λοιπόν έβαλα global stable και είδα ότι το twrp παπαλα έφυγε.ειναι λογικό αυτό; Πρέπει να ακολουθήσω πάλι τον οδηγό για την εγκατάσταση του TWRP και έπειτα τα γνωστά βήματα για την εγκατάσταση μιας δικιάς μας ROM;
Καλησπέρα... Είμαι με mi5 και έχω περάσει εδώ και τρεις μέρες την xtrv aroma 7.7.6
Παρατήρησα ότι τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία και ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες... Δοκίμασα να σβήσω τις εξής εφαρμογές SuperSUroot explorer και adaway και παρατήρησα θεαματική βελτιώση στην μπαταρία... Για θερμοκρασίες περιμένω αύριο για ασφαλέστερο συμπέρασμα...
Πάνω στο θέμα υψηλές θερμοκρασίες εγώ που έχω τη global stable με ανοιχτό BT, δεδομένα και τον φωτισμό στο αυτόματο το κινητό εχει διάφορα αρκετή. πριν στην περιοχή της κάμερα και γενικά το πάνω μισό ήταν ζεστό πολύ τώρα δεν έχω κανένα έντονο τέτοιο θέμα
Ρε παιδιά, μετά από τόσο καιρό που το έχουμε το τηλέφωνο, έσπασε ή ράγισε κανενός ;;;;
σε γενικές γραμμές έχω περάσει από όλες τις Rom και είχα πει πως σαν τη stable miui δεν έχει.
μετά από τόσο καιρό, που αν ξεχαστώ και απαντήσω σε κλήση viber ή hangouts θέλει reboot για να μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο, έχω ξενερώσει αφάνταστα....
πως μπορούμε να λέμε stable rom μια rom με προβλήματα, που δεν λύνονται....