Εγώ το mi5 το έχω στα χέρια μου εδώ και ένα χρόνο και σπάνια το ένιωσα σχετικά θερμό. Και οπότε συνέβη αυτό έφταιγε κάποια Ron. Δεν φταίει η συσκευή. Επίσης Xiaomi έχω από το ρυζακι έως και το mi6 τελευταία. Όλα είναι έως και σήμερα λειτουργικά και κανένα δεν ανέβασε τρελές θερμοκρασίες. Μύθος το ότι τα Xiaomi υπερθερμαίνονται.
Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμες στις ραμ. Πολύ δύσκολα.
Αν τη περάσω με wipe?
Εξάλλου miui 8 ειναι και η masik
Σε κουβέντα να βρισκόμαστε @eptanhsios
Η ουσία είναι μία! Ακολούθησε αυτό που σου είπαν ήδη τα παιδιά παραπάνω (flash με εργοστασιακή fastboot ρομ και μετά την XTRV).
Όλα τα άλλα (να την περάσεις με wipes κλπ) είναι ημίμετρα και μετά θα αρχίσεις να έχεις παράπονα πάλι και να λες ότι έχεις προβληματική παρτίδα κ.λ.π.
Η συσκευή σου είναι μια χαρά, αλλά φοράει μαιμού ρομ! Τι "masik" και πράσινα άλογα? Ούτε ο δημιουργός της δεν την υποστηρίζει πια αυτή τη μαϊμουδιά!
Αν δεν μπορείς στο δικό σου PC να φλασάρεις, απλά βρες ένα PC κάποιου φίλου...
Μετά από 20 λεπτά δουλειά θα έχεις καινούρια συσκευή και θα τη χαρείς 100% χωρίς υπερθερμάνσεις ή άλλα προβλήματα!
100.000 Views και 1221 Replies σε ενα μηνα δεν νομιζω..... @caeser
Τι δεν νομίζεις???
Ο ίδιος ο δημιουργός δηλώνει δημόσια ότι το γύρισε σε iphone7...
Στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων λέει, ".. I turn on the iPhone 7 and my firmware for it, of course not, but no matter what I use I always come back to Android...."
Όπως και να έχει , χωρίς μια fastboot China dev με mi flash , δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το εάν είναι θέμα ρομ οι θερμοκρασίες ή Hardware Problem.
Για την masik δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Εδώ και στην δική μας να συμβεί στην official fastboot θα ανατρέξουμε , τι συμαίνει αυτό ; Μήπως ότι η xtrv είναι κακή; Για κανένα λόγω απλά αποκλείεις τυχόν Hardware Problem.