20€ μου πήρε αλλά όλα ήταν εντάξει με το κινητό. Εγώ φοβήθηκα να πω την αλήθεια μη μου κολλήσει... Ευχαριστώ πάρα πολύ
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ναι αλλά δεν σου έβαλε την τελευταία που είναι η 8.5.3.0.
Τώρα θα χρειαστεί factory reset για να την περάσεις γιατί είναι beta 1. -
@smartmiui , με λίγο διάβασμα εδώ θα τα είχες κάνει μόνος σου με την βοήθειά μας
Στα του κινητού τώρα, όπως είπε και ο @makis1024 , για να κάνεις αναβάθμιση καλό θα ήταν να πας με factory reset, είναι μεγάλη η διαφορά της μιας ρομ από την άλλη. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πόσα πλήρωσες εάν επιτρέπεται ?
Ο/H derveni έγραψε:
@smartmiui Όταν λες πλήρωσες σε μαγαζί να σου την περάσουν ? αν όχι στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα αν είναι μέλος του forum και το nickname του σε παρακαλώ.
@NasDriver Άσε να το αναλάβω εγώ αυτό αν θέλει ο φίλος να συνεργαστεί και θα σας ενημερώσω σε θετική εξέλιξη.
Ο/H smartmiui έγραψε:
20€ μου πήρε αλλά όλα ήταν εντάξει με το κινητό. Εγώ φοβήθηκα να πω την αλήθεια μη μου κολλήσει... Ευχαριστώ πάρα πολύ
-
Εγινα vip μελος, θαυμάζω την υπομονή σας και ειλικρινά μπράβο σας..!! Προσπάθησα να κάνω update αλλα πάλι το ίδιο μου γράφει. Κατέβασα το αρχείο zip, πήγα ενημερώσεις συστήματος, επέλεξα το πακέτο αναβάθμισης από το φάκελο downloaded_rom, έκανα factory reset, dalvic, install αλλά όταν έκανα reboot δεν έγινε τίποτα. Δε ξέρω τι έκανα λάθος..
-
-
Η αναβάθμιση γίνεται από το TWRP, όχι με ανοικτό το κινητό.
Πάτα το power για να κλήσεις το κινητό και λογικά εκεί θα δεις και την επιλογή recovery...αυτό θα επιλέξεις για να μπεις στο TWRP.
Αντίγραφα έχεις κρατήσει ? Θα χρειαστεί να κάνεις factory reset. -
Επίσης ανέβασε εδώ φωτογραφίες με πιθανά σφάλματα που ενδεχομένως να προκύψουν από τη διαδικασία.
-
Εγω έκανα τον 2ο τρόπο από τον Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev με έβαζε μόνο του σε TWRP και μετά λογικά έκανα λάθος επιλογές. Τώρα χρειάζεται να κάνω και factory reset πάλι εκτός από τον 1ο τρόπο του οδηγού?
-
Το factory reset γίνεται έτσι ---> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Αντίγραφα έχεις κρατήσει ? Φώτο, επαφές, βίντεο κτλ ? Ή δεν θες ? -
-
Οχι δεν έχω κάνει. Θα σβηστούν όλα? Πρέπει να κάνω πρώτα και μετά να ξεκινήσω. Αύριο θα το κάνω γιατί πρέπει να σηκωθώ πρωί για δουλειά.. Ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα