Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
εντάξει μου απάντησαν, πάω με το πρόγραμμα που βάζει ρομ κλπ να το ξεκλειδώσω. μετά χρησιμοποιώ το ίδιο να βάλω την αρωμα?
πφφ... μου εβγαλε binding time. πρεπει να περιμενω 3 μερες τωρα? -
-
Ο/H dpant έγραψε:
εντάξει μου απάντησαν, πάω με το πρόγραμμα που βάζει ρομ κλπ να το ξεκλειδώσω. μετά χρησιμοποιώ το ίδιο να βάλω την αρωμα?
πφφ... μου εβγαλε binding time. πρεπει να περιμενω 3 μερες τωρα?
Σε όλους το ίδιο βγάζει. -
-
παιδια sos παιζει να εκανα μαλακια πηγα να βαλω μια ρομ και μαλλον εκανα καποιο λαθος wipe σβηστηκαν ολα το κινητο απο δειχνει mi και δεν ανοιγει τι κανω; UPDATE FIXED
-
Ο/H boomshakalaka έγραψε:
παιδια sos παιζει να εκανα μαλακια πηγα να βαλω μια ρομ και μαλλον εκανα καποιο λαθος wipe σβηστηκαν ολα το κινητο απο δειχνει mi και δεν ανοιγει τι κανω; UPDATE FIXED
=============== Αυγ 23rd 2017, 12:21am ===============
επίσης υπάρχει και αυτή η μέθοδος Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
=============== Αυγ 23rd 2017, 12:22am ===============
όπως επίσης και αυτό Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" -
Τελικά έχω περάσει την XTRV 8.5.3 και μου φαίνεται μια χαρά. (137000 στο Antutu καλό μου φαίνεται. Η πρώτη μου ROM είναι, δεν είχα και άλλη για να συγκρίνω
)
Για κάποιες απορίες που έχω θα ήθελα μια μικρή βοήθεια (προφανώς θα έχουν ξανααναφερθεί αλλά δεν τις βρήκα τις απαντήσεις, sorry)
- Πώς θα γίνει στα μηνύματα να εμφανίζει τα ονόματα αντί για σκέτους αριθμούς; (αν κάνω μέσα από τα μηνύματα την κλήση, μετά εμφανίζει και το όνομα κανονικά)
- Πώς θα μπορούσα να απενεργοποιήσω το φακό κατά τη διάρκεια των κλήσεων (αναβοσβήνει όταν με καλούν) -
- βάλε ή βγάλε το +30 από όλους τους αριθμούς με το number fixer.
- τηλέφωνο-->ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων-->ένδειξη led όταν κουδουνίζειΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ Αρχισσούπερ Μαντάρα-τορα! (το διπλό σ παραπέμπει σε συγκεκριμένη προφορά;
)
Θα δοκιμάσω με και χωρίς +30.
Όσο για τον φακό στις κλήσεις δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι η ρύθμιση για το led είχε σχέση!
Αλλά για αυτό είναι οι φίλοι! -
Για αυτό πρέπει να εκτιμάται την σκουληκομάδα. Προσφέρουμε βοήθεια στους συμφουρίτες μας,χήρες και ορφανά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα