Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Εδώ πάντως βγάλανε ένα patch για το redmi note 3... -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@sakas1989
Εδώ και δυο εβδομάδες έχουμε Miui 9. Μέσω της Εφαρμογής Ενημέρωσης κάνε την ενημέρωση σε 7.8.24. Κάνε και ένα back up γιατί είσαι πολλή πίσω σε rom και θα σε διαγράψει τα πάντα.
-
-
-
Καλό μήνα φίλοι μου,
Έχω στο mi5 μου την 7.5.23 και σκέφτομαι να βάλω την 7.8.24
Στις οδηγίες εγκατάστασης αναφέρει πως για να μπει η 7.8.24 θα πρέπει η rom να μην είναι παλαιότερη της 7.6.25
Λέω λοιπόν να βάλω την 7.7.20 και αμέσως μετά την 7.8.24 (κάνοντας ένα backup μέσω TWRP πριν).
Τα λέω καλά ή @#!$??? -
-
Παιδια τι γίνεται με τις ΟΤΑ ισχύουν για όλους ;μου βγάζει ειδοποίηση να κατεβάσω αλλά κατεβάζει ευρωπαϊκή έκδοση xiaomi.eu δλδ τι γίνεται;
-
-
Φίλε δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω και έτσι προχωρώ σε μια πληροφορία- ερώτηση σε συνέχεια του post μου 3847.
Βρήκα το προγραμματάκι NoLED που κάνει όσα ζητάω , ίσως και περισσότερα ,γεμάτο παραμέτρους και Ελληνικά.
Κάτι σαν screen saver , και ενεργοποιείται σε κλειστή οθόνη ή στον χρόνο που θα επιλέξεις εσύ δε'ιχνοντάς σου ότι θέλεις. Μηνύματα, ειδοποιήσεις κλήσεις εργασίες απο calendars και άλλα. Το μόνο εμπόδιο που βρίσκω προς το παρόν είναι ότι καθώς ενεργοποιήται από κλειστή οθόνη μπαίνει μόνιμα ανοιχτή η οθόνη κλειδώματος , και πρέπει να σύρεις επάνω ώστε να την απενεργοποιήσεις και έτσι να φανεί το πρόγραμμα . Το ερώτημά μου είναι λοιπόν , υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε ή υπερπηδήσουμε την οθόνη κλειδώματος είτε από το σύστημα είτε απο το πρόγραμμα αν το έχει βάλει κάποιος ;
Sorry αν οι ερωτήσεις ειναι κάπως.... Αρχάριος ων στο Android.
Ευχαριστώ.
=============== Σεπ 2nd 2017, 4:05am ===============
Εντάξει παιδιά βρήκα μια καλή λύση [υποκατάστατο] με αυτό.
=============== Σεπ 2nd 2017, 4:21am ===============
Πάρτε μια ιδέα τι βλέπω στην κλειστη οθόνη με επιλογή εντάσεως φωτός. -
παιδιά καλησπέρα περασα την τελευταία ρομ αρωμα πολυ γρήγορη καλη δουλειά μια ερώτηση την επόμενη ρομ θα την κάνει μεσω της εφαρμογής update?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα