ευχαριστώΟ/H markito έγραψε:

δεν μου εχει ερθει ακόμα, μολις έκανα το τσεκ, θα περιμένω να φτάσει.. πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι το διορθώσαν τόσο γρήγορα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούευχαριστώΟ/H markito έγραψε:
Ξέχασα να πω πως έχει διορθωθεί σέ xiaomi.eu ,σε official δε γνωρίζω αν το έχουν φτιάξειΟ/H christos4 έγραψε:
ευχαριστώδεν μου εχει ερθει ακόμα, μολις έκανα το τσεκ, θα περιμένω να φτάσει.. πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι το διορθώσαν τόσο γρήγορα
MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H markito έγραψε:
Ξέχασα να πω πως έχει διορθωθεί σέ xiaomi.eu ,σε official δε γνωρίζω αν το έχουν φτιάξειΟ/H christos4 έγραψε:
ευχαριστώδεν μου εχει ερθει ακόμα, μολις έκανα το τσεκ, θα περιμένω να φτάσει.. πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι το διορθώσαν τόσο γρήγορα
![]()
Μα ποσο αργα κατεβαζει? Ειναι τραγικο να κατεβαζει 25% σε 10 ωρες! Δεν το πιστευα σε μια φαση λεω με δουλευει το κινητο!!Ο/H makisfz έγραψε:
@Amlet μια χαρα ειναι η rom global stable εχει προβλημα ο server της xiaomi για αυτο κατεβαζει αργα.
δοκιμασε καποια αλλη ωρα.
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Amlet
Η rom που έχεις είναι official stable. Πιθανόν κατέβαζες την rom και δεν στην έκανε εγκατάσταση λόγου του twrp. Ιδίως αν κατέβαζες την OTA αναβάθμιση. Με τα λίγα που ξέρω κατέβασε το Twrp ZCR για Nougat από εδώ: ZCX-TWRP RECOVERY FOR MI5 Gemini BY~XM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum κάνε εγκατάσταση το img. Είπες ότι έχεις root στην συσκευή κάπου στο ανωτέρω recovery σε δίνει την επιλογή για OTA αναβαθμίσεις περισσότερες και έγκυρες πληροφορίες εδώ: Install TWRP & Get Root Access... - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum, και φυσικά μπορεί να σε βοηθήσει ο @tasosko πως θα το κάνεις να παίρνεις αναβαθμίσεις.
Αλλιώς κατέβασε μια fastboot rom με το miflash tools κάνε την αναβάθμιση. Πριν την αναβάθμιση κάνε factory reset. Οι μόνες rom που είναι Miui 9 είναι η global beta και XTRV beta. H stable είναι ακόμη Miui 8.