Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@spideman3 αυτό που ανέφερες παραπανω στον @billphone για τη δόνηση αναφέρεται για τη δόνηση κατά το πάτημα των πλήκτρων.
Έχει να κάνει και με τη δόνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων; -
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει η ένταση του ηχείου για τις κλήσεις;;; Τόσο όταν το χρησιμοποιώ κανονικά όσο και όταν βάζω το μεγάφωνο(το χρειάζομαι συχνά στη δουλειά) ακούω πολύ χαμηλα τον συνομιλητή μου...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
viber4arise?
ARISE Sound Systems™ - Auditory Research i… | Android Development and Hacking -
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
@spideman3 αυτό που ανέφερες παραπανω στον @billphone για τη δόνηση αναφέρεται για τη δόνηση κατά το πάτημα των πλήκτρων.
Έχει να κάνει και με τη δόνηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων;
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
3 ερωτησούλες έχω:
- Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει η δόνηση;
Γιατί πολλές φορές το έχω με κλειστό ήχο στη τσέπη και δεν παίρνω είδηση ότι με έχουν καλέσει
- Πώς έχετε λύσει το θέμα με το διαμοίρασμα internet μέσω του κινητού;
Γιατί προσπάθησα μέσω εντολής από adb αλλά μου βγάζει σφάλμα και δεν βρήκα τι πρέπει να κάνω
- Έχει δυνατότητα ο Miui Dialer για speed dialing;
-
@billphone
Δοκίμασε πηγαίνοντας Ρυθμίσεις - Ήχος & δόνηση και ενεργοποίησε την επιλογή Δόνηση κατά την λειτουργία σίγασης.
Για το διαμοιρασμό internet δες αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi αλλιώς δες στο en.miui.com και xda. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@billphone
Δοκίμασε πηγαίνοντας Ρυθμίσεις - Ήχος & δόνηση και ενεργοποίησε την επιλογή Δόνηση κατά την λειτουργία σίγασης.
Για το διαμοιρασμό internet δες αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi αλλιώς δες στο en.miui.com και xda.
Όσο για την ενεργοποίηση tethering έχω ακολουθήσει τον οδηγό αλλά μου βγάζει σφάλμα και δεν βρήκα λύση. Ίσως να ρίξω τελικά και μια ματιά στο εξωτερικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα