Από τα 3GB, έχω πάντα 0,9-1GB ελεύθεραΟ/H XiaoPST έγραψε:
Από memory management πώς τα πάει?Ο/H billphone έγραψε:
Δεν ξέρω για τις dev αλλά με την Stable XTRV 8.5.3 εγώ είμαι πολύ καλά. Η μπαταρία με Bluetooth ακουστικό και Wifi ανοιχτό όλη μέρα κρατάει πάνω από 1 μέρα.
Battery drain καθόλου. Συνήθως εκεί που το αφήνω (σε ένδειξη μπαταρίας), εκεί το βρίσκω.
Θερμοκρασίες δεν έχω μετρήσει αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα στο χέρι κάτι που να με ενοχλεί.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους,
Χρησιμοποιώ την τελευταία xtrv και θέλω να χρησιμοποιήσω την hdr+ gcam. Ενώ σε αυτά που έχω διαβάσει θα έπρεπε να τρέχει κανονικά αφού η rom βασίζεται στην xiaomi.eu , όταν πάω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή μου κάνει fc. Ξέρει κανείς το λόγο ή κάποιον τρόπο για να την χρησιμοποιήσω; Πριν με την lineage os rom είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την. hdr+ gcam. -
@Vangelis Chatzigeorgiou
Νομίζω ότι το κατάλληλο νήμα είναι εδώ για αυτό που ρωτάς: Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
επίσης δες την υπογραφή του μέλος του φόρουμ @Antretng -
Ο/H XiaoPST έγραψε:
Οκ ευχαριστώ.
=============== Νοε 13th 2017, 7:45pm ===============
Για πείτε ρε παιδιά. Δοκίμασε κάνεις την AEX?
Σε στοκ android έχω δοκιμάσει αρκετές όπως τις: ( AEX, Lineage καθώς και άλλες 2 -στοκ- android rom που βρήκα στο xiaomi mi5 section στους xda, όμως είχα κουλα θέματα με την αναπαραγωγή κάποιων X265/264 αρχείων αλλά και πολύ μέτριο ήχο ) . Δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί ότι προβλήματα υπήρχαν. Βέβαια αν θες δοκίμασε (πειραματικά) την τελευταία έκδοση της Paradroid φαίνεται αρκετά υποσχόμενη ). Δοκιμάζεις και βλέπεις.
Υ.Γ.
Μη ξεχνάς οτι:
*Παιζει ρόλο καθαρά τι χρήση κάνεις με το κινητό. Εγώ για παράδειγμα συνήθως όλη τη μέρα θα είμαι με προγράμματα του τύπου: Google Chrome, Discord, Youtube, MxPlayer ( ταινίες, σειρές), μουσική οπότε χρειάζομαι μια όσο γίνεται βασική ρομ με καλή διαχείριση μπαταρίας και καλό ήχο (ακουστικά). -
Ο/H eptanhsios έγραψε:
Ο/H XiaoPST έγραψε:
Οκ ευχαριστώ.
=============== Νοε 13th 2017, 7:45pm ===============
Για πείτε ρε παιδιά. Δοκίμασε κάνεις την AEX?
Σε στοκ android έχω δοκιμάσει αρκετές όπως τις: ( AEX, Lineage καθώς και άλλες 2 -στοκ- android rom που βρήκα στο xiaomi mi5 section στους xda, όμως είχα κουλα θέματα με την αναπαραγωγή κάποιων X265/264 αρχείων αλλά και πολύ μέτριο ήχο ) . Δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί ότι προβλήματα υπήρχαν. Βέβαια δοκιμαστικά αν θες δοκίμασε (πειραματικά) την τελευταία έκδοση της Paradroid amp φαίνεται αρκετά υποσχόμενη ). Δοκιμάζεις και βλέπεις.
Υ.Γ.
Μη ξεχνάς οτι:
*Παιζει ρόλο καθαρά τι χρήση κάνεις με το κινητό. Εγώ για παράδειγμα συνήθως όλη τη μέρα θα είμαι με προγράμματα του τύπου: Google Chrome, Discord, Youtube, MxPlayer ( ταινίες, σειρές), μουσική οπότε χρειάζομαι μια όσο γίνεται βασική ρομ με καλή διαχείριση μπαταρίας και καλό ήχο (ακουστικά).
-
Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε:
Καλησπέ
unzip και install το apk...... -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε:
Καλησπέ
-
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
Κάπου διάβασα ότι κυκλοφόρησε η MIUI 9 Stable για το Mi5. Ξέρει κανένας τίποτα;