Ψάξε στο Google λίγο για Blitz Wolf να δεις πόσοι έχουν πάθει ζημιά από τους εν λόγω ταχυφορτιστές
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Παιδιά εμφανίστηκε μια μικρή κίτρινη κηλιδα στην οθόνη δεξιά. Παω για αλλαγή οθόνης?
-
Ο/H darkshadowman έγραψε:
Παιδιά εμφανίστηκε μια μικρή κίτρινη κηλιδα στην οθόνη δεξιά. Παω για αλλαγή οθόνης?
Καμιά φωτο; -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H darkshadowman έγραψε:
-
Είναι burn in, δεν φεύγει, δεν ξέρω εάν αξίζει να αλλάξεις οθόνη μόνο για αυτό
-
Παιδιά μόλις έβαλα την 9αρα την stable... Μιλάμε άλλο κινητό... Όπως έχουν πει και για τις dev, πολύ καλύτερη απόκριση, το κινητό έχει γίνει πολύ snappy, σε σημείο να κάνω λάθος πατήματα γιατί έχω συνηθίσει σε πιο αργή εναλλαγή. Δεν μπορώ να μιλήσω για ελεύθερη ράμ ή μπαταρία ακόμα, αλλά η ράμ δεν με ενδιαφέρει αφού δουλεύει το κινητό εξαιρετικά όσα και να ανοίξω, και το κιν το φορτίζω συνέχεια μες στη μέρα γιατί λόγω δουλειάς πρέπει να είναι φορτισμένο σε κάποια έκτακτη περίπτωση. Για όσους ενδιαφέρονται δουλεύουν και η snapdragon camera που χρησιμοποιώ και το μοντακι για να ενεργοποιηθεί το κιν με το δακτυλικο με κλειστή οθόνη και χωρίς να πατήσω το home. Εξαιρετική δουλειά και ευχαριστούμε πολύ... Σορρυ για το σεντόνι...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι burn in, δεν φεύγει, δεν ξέρω εάν αξίζει να αλλάξεις οθόνη μόνο για αυτό
Μάλλον θα το αφήσω έτσι αφού είναι πολύ μικρό.
Ευχαριστώ -
Ρε παιδια επειδή θα τρελαθώ.. μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβάσω την stable miui 9 της ελληνικης κινοτητας και να μου πει αν ειναι aroma...
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Ρε παιδια επειδή θα τρελαθώ.. μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβάσω την stable miui 9 της ελληνικης κινοτητας και να μου πει αν ειναι aroma...
aroma δεν ξερω αμα ειναι..παντως δεν γραφει..... -
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Tσιμπα την!! Δεν νομιζω οτι ειναι αρωμα...XTRV λεει.Mi 11 pro -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
aroma δεν ξερω αμα ειναι..παντως δεν γραφει.....
8 ειναι sorry
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα