Γιώργο @George Kaggelaris ισχύει; Πριν διάβασα ότι δεν χρειάζεται, μια και η dev είναι πιο μπροστά από την stable. Μόνο σε πισωγυρισμα θέλει factory reset.
Θεωρητικά ναι , έχουν αναφερθεί όμως περιπτώσεις που μετά κολλούσαν διάφορα ,οπότε το factory reset ήταν μονόδρομος μετά , είναι που λένε ,αν σου κάτσει.... Το κάνεις με wipe cache και dalvik και εάν δεις κάτι που δεν κάθεται του κάνεις και ένα factory reset μετά.
Παιδιά τις τελευταίες μέρες δεν μου διαβαζει κάποιες επαφές όταν πάω να πάρω τηλέφωνο. Ενώ την έχω καταχωρημένη μου βγάζει μόνο τον αριθμό. Υπάρχει τρόπος να δώσω δικαιώματα να τις διαβάζει όλες?
Το έχω κάνει αυτό. Απλά κάποιες φορές τις εμφανίζει και κάποιες όχι. Επίσης ενώ έχω αλλάξει το όνομα σε μια επαφή όταν πάω στις κλήσεις μου το δείχνει όπως ήταν καταχωρημένο παλιά. Μόλις πατήσω και κάνω κλήση τότε μου το δειχνει όπως είναι τώρα.
Εμένα ένα διάστημα μου έβαζε τον αριθμό μιας επαφής σε άλλη και μου εμφάνιζε το όνομα της άλλης.. Ευτυχώς ήταν λίγες οι φορές και τώρα σταμάτησε να το κάνει...
Καλημέρα παιδιά. Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας μιας κ έβαλα μια custom rom κ θέλω να συγκρίνω αποδόσεις. Τηλέφωνο σε αδράνεια τι ποσοστά % σας βγάζει? Το έβγαλα χθες το βράδυ κατά τις 9 από τη φόρτιση,έκανα ένα τηλεφώνημα κ σήμερα το πρωί κατά τις 10 ήμουνα στο 85%,κ αυτή τη στιγμή που γράφω στο 79%. Ναι μεν μπορεί να είδα sot κοντά στις 4:30 ώρες προχθές που το ρύθμιζα κ το είχα όλη μέρα στο χέρι αλλά δεν κατεβαίνει λιγάκι γρήγορα?
(Καλησπέρα στην κοινότητα, μετά από δεκαπέντε μήνες στο forum (κάλιο αργά παρά ποτέ...) αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ τα φώτα τών "ειδικών". Εχω ένα Mi5 με τα παρακάτω στοιχεία:
....)
Μετά απο αυτό το προχθεσινό post σήμερα με την βοήθεια του forum
βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση
και σε αυτή
(με προηγούμενο ΑNTUTU 128000)
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και σε λίγες μέρες θα κοιτάξω και για το V.I.P
Ήθελα τώρα να ρωτήσω αν πρέπει κάτι να προσέχω να μην κάνω ή να κάνω και εαν μπορώ να λειτουργώ όπως πρίν στην global stable. (αρχεία,διαγραφές αρχείων κλπ). Και πάλι ευχαριστώ