Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
καλησπερα αυτη τη στιγμη εχω στο mi5 μου την xtrv 9.1 stable 9.1.3.0 και θελω να βαλω την 9.2.1 χρειαζεται να κανω factory reset;; και επεισης τι διαφορα εχουν αυτες οι δυο μεταξυ τους;;;
xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip
xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_XTRV_Stable_V9.2.1.0.zip -
Η άρωμα είναι μια xtrv παραμετροποιησιμη.
Δες εδώ
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Περνάς με wipe τα cache, dalvic cache. -
Παιδια καλησπερα και απο εμενα και καλη σαρακοστη.
Μια βοηθεια θελω.
Εχω το mi5 και εχω περασει την τελευταια ελληνικη rom 9.2.1.0 stable.
Δεν μπορω να κανω το κινητο μου hotspot ωστε να συνδεεται στο δικο μου το κινητο της γυναικας μου και να της δινω ιντερνετ.
Εχω δοκιμασει μεσω adb αυτην την λυση αλλα τιποτα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
Καμια λυση βρε παιδια; -
Αυτό που ξέρω το hotspot δουλεύει μόνο στα δεδομένα κινητής. Όχι για wifi.
Τώρα δες τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi στο δικό μου mi5 ποτέ δεν είχα θέμα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα δες τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi στο δικό μου mi5 ποτέ δεν είχα θέμα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστηχως δεν μπορεσα ουτε με αυτων τον τροπο να δωσω internt στο κινητο της γυναικας μου.
Δεν ξερω αν το λεω σωστα, εγω εχω δωρεαν δεδομενα στο κινητο μου και θελω μεσω internet να τα δινω στην γυναικα μου, δηλαδη να μπαινω εγω στο ιντερνετ μεσω δεδομενων και να συνδεεται στο δικο μου κινητο μεσω wifi το κινητο της γυναικας μου και να μπαινει και αυτη. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H dimitrisarta έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστηχως δεν μπορεσα ουτε με αυτων τον τροπο να δωσω internt στο κινητο της γυναικας μου.
Δεν ξερω αν το λεω σωστα, εγω εχω δωρεαν δεδομενα στο κινητο μου και θελω μεσω internet να τα δινω στην γυναικα μου, δηλαδη να μπαινω εγω στο ιντερνετ μεσω δεδομενων και να συνδεεται στο δικο μου κινητο μεσω wifi το κινητο της γυναικας μου και να μπαινει και αυτη.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tasosko έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα