Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ το δοκιμάζω τώρα...
=============== Φεβ 22nd 2018, 9:38pm ===============
Δυστυχώς το δοκίμασα με factory reset, έκανα εντοπισμό σφαλμάτων usb μέσω επιλ. για προγραμματιστές, έλεγξα το otg καλώδιο σε άλλη συσκευή για να δω αν λειτουργεί (ήταν λειτουργικό) αλλά το κινητό τίποτα...Δε συνδέεται μήπως έχετε κάποια ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.. -
Στην υπογραφή μου έχει λινκ για χειροκίνητο τρόπο εγκατάστασης driver.
Πήγαινε δεξί κλικ στον υπολογιστή /διαχείριση / διαχείριση συσκευών / προβολή / εμφάνιση κρυφών συσκευών κ πήγαινε διαγραψε όλες τις αχνές (αν υπάρχουν), καθώς κ αν βρεις android phone, portable device κλπ κ αφορά το κινητό κ διάγραψε τα όλα!
Κάνε επανεκκίνηση το pc κ το κινητό κ ακόλουθα την χειροκίνητη της υπογραφής μου ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Έτσι είναι Μάρτιο ακούγεται στις beta china team να δοθεί.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτό που ξέρω το hotspot δουλεύει μόνο στα δεδομένα κινητής. Όχι για wifi.
Τώρα δες τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi στο δικό μου mi5 ποτέ δεν είχα θέμα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
-
Ο/H dimitrisarta έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Δεν είναι αυτό, έχει συνδεθεί η γυναίκα, αλλά στην ουσία δεν παίρνει internet.
Μία λύση είναι να αλλάξει τη ζώνη σημείου πρόσβασης από 2,4GHz σε 5GHz (ή τούμπαλιν) από τις "ρυθμίσεις/φορητό σημείο πρόσβασης/ρύθμιση φορητού σημείου πρόσβασης" κ να τσεκάρει και το ταυτοποίηση ΑΡ σε "Προεπιλογή" και όχι "iphone" που έχει σαν...προεπιλογή!!
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για πες πως? Να το μάθουμε.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω την XTRV_arΩma 9.2 stable...
Εχει βγει κατι πιο καινουργιο?
Τελικα εγω εχω την αρωμα stable ή την απλη?Ρωταω γιατι μου εχει ερθει μειλ να κατεβασω ενα αρχειο λογω αναβαθμισης του updater.. -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα