Ναι αυτη ειναι μια απο τις κλασσικές απαντήσεις που δινουμε στο en.miui en.miui.com/search.php?mod=for…t=yes&srchtxt=uncertified
Συνήθως uncertified ειναι λογο beta-dev, unlocked bootloader, root κλπ.
Βεβαια τυχαίνει και σε stable με locked bootloader και χωρις root κλπ να ειναι uncertified. Οπως επισης τυχαίνει μετα απο λιγο να γινεται μονο του certified...
Με λιγα λογια...Mην σας απασχολει δεν επηρεαζεται η χρηση του κινητου σας απο αυτο.
Καλησπέρα, κάτι άσχετο με το παραπάνω θέμα, εδώ και λίγο καιρό έχω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής χώρας, είναι έτσι η ρομ για λόγους ασφαλείας ή κάτι μου πάει λάθος. Ευχαριστώ.
@PRESEUS Tο ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου έβγαλε ένα Mi Note 2 πριν 20 ημέρες έκανα τα πάντα αλλά απ ότι αποδείχθηκε ηταν Hardware δηλ. το κουμπί με την πλακέτα του... και μπελάς πολύ να αντικατασταθεί...
Ομως νομίζω ότι σε Mi5 είναι φθηνό και εύκολο μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως...
@gkalen Ευχαριστώ είδη το έχω περάσει και όλα έχουν καλώς!
Για να μην βάζω drivers σε windows κλπ δε μπορω να μπω από linux και fastboot κατευθείαν μέσω adb να κάνω εγκατάσταση το recovery? θέλω να βάλω την oreo τη δικια μας για αυτό
Εχει βγει google camera apk για την ορεο η χρησιμοποιώ αυτήν που έχω;;
Επίσης το Φιξ για την κάμερα πως το βρίσκω μετά το φορμάτ ξέχασα να το σώσω αλλού να το έχω..