Εσύ πήρες OREO και Miui 10 οεεο.....? γιατί εγώ πήρα. Τους δυο χαμένους πυρήνες στην στρατόσφαιρα τους βρήκες γιατί εγώ στην OREO τους βρήκα οεο...........
Εσύ πήρες OREO και Miui 10 οεεο.....? γιατί εγώ πήρα. Τους δυο χαμένους πυρήνες στην στρατόσφαιρα τους βρήκες γιατί εγώ στην OREO τους βρήκα οεο...........
Γιωργο τι εχουμε εδω φιλε?παλι ειμαστε στην αναζητηση?
Ηρθε η ανταλλακτική μπαταρία από ένα skroutzομαγαζο. ΟΕΜ φαίνεται να είναι εξωτερικά μοιάζει με την original ( αναγράφεται το B22 και κάποια γράμματα - όχι ολα - ) . Και σε εσάς ετσι ήταν σε όσους αλλάξατε;
έχω 4 διαφορετικές μπαταρίες και όλες στην θερμοκρασία μπαταρίας ήταν κολλημένο στους 25 βαθμούς και όταν ζεσταίνονταν πολύ έπεφτε στους 24 χάχα αντί να ανέβαινε. Μόνο η γνήσια πάει σωστά η θερμοκρασία
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αυξηθεί η ένταση της ειδοποίησης του messenger γιατί παρ' όλο που η ένταση του κινητού είναι στο τέρμα το messenger ίσα που ακούγεται (εννοείτε πως οι ρυθμίσεις είναι όπως πρέπει δηλαδή ασφάλεια μπαταρία κλπ). Ευχαριστώ
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αυξηθεί η ένταση της ειδοποίησης του messenger γιατί παρ' όλο που η ένταση του κινητού είναι στο τέρμα το messenger ίσα που ακούγεται (εννοείτε πως οι ρυθμίσεις είναι όπως πρέπει δηλαδή ασφάλεια μπαταρία κλπ). Ευχαριστώ
Πειραζεις τις εντάσεις στα mixer αρχεία στον etc φάκελο ( θέλει ροοτ )