Εμένα πάντως δεν με εντυπωσίασε. Το κινητό μου έγινε αρκετά πιο αργό σε σχέση με την προηγούμενη ρομ.
Ελπίζω σύντομα να έρθει το MIUI 10...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτις developer εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει το Miui 10.Ο/H Nickleon έγραψε:
Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις gmail. Αν δεν θέλεις να τις απενεργοποιήσεις ενεργοποίησε τον συγχρονισμό του gmail.Ο/H antouaa έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση σε stable 9.6.1 μου βγάζει κάθε φορά (δηλαδή κάθε 15' που το έχω) ειδοποίηση για τον συγχρονισμό του Gmail! Παίζει κανένας να ξέρει πως θα το κρύψω;;;
Τον συγχρονισμό τον έχω ενεργοποιημένο, πρέπει να είναι bug της rom γιατί όταν είμαι μέσα στην εφαρμογή του gmail η τρέχει στο παρασκήνιο δεν μου εμφανίζει ότι κάνει συγχρονισμό. Επίσης το κάνει μόνο για το Gmail και όχι για τα υπόλοιπα (επαφές, ημερολόγιο, drive, Hotmail, yahoo).Ο/H spideman3 έγραψε:
Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις gmail. Αν δεν θέλεις να τις απενεργοποιήσεις ενεργοποίησε τον συγχρονισμό του gmail.Ο/H antouaa έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση σε stable 9.6.1 μου βγάζει κάθε φορά (δηλαδή κάθε 15' που το έχω) ειδοποίηση για τον συγχρονισμό του Gmail! Παίζει κανένας να ξέρει πως θα το κρύψω;;;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚαλημέραΟ/H Nickleon έγραψε:
Εγώ αγόρασα μια από e-bay από Ελληνικό μαγαζί που είναι στη Λαμία.
Δεν την έχω τοποθετήσει όμως και δεν μπορώ να σου πω αν είναι όλα καλά. Θα το κάνω αύριο ή μεθαύριο οπότε αν θέλεις περιμένεις να σου πω εντυπώσεις. Διαφορετικά αν κάποιο άλλο παιδί έχει βάλει ας πει.