Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H geoliol έγραψε:
καλημερα επανερχομαι με νεο προβλημα που αντιμετωπιζω με το mi5 που προσπαθουσα να φλασαρω νεα ρομ.
αφου τα καταφερα και περασα τη ρομ εβαλα τους κωδικου του miui και του wifi και μετα που ζηταει τους κωδικους της google ενω βαζω τους κωδικους της προκατοχου δεν με αφηνει να προχωρησω και μου λεει να ξαναβαλω κωδικους. ξαναεκανα factory reset και ξανα περασα την ρομ αλλα τιποτα παλι το ιδιο. τι μπορει να φταιει;;;
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θύμισέ μας λίγο τ πρόβλημα είχες ?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Κάνε μία ακόμα δοκιμή, να βάλεις την κάρτα σιμ που είχε η προηγούμενη κάτοχος της συσκευής ή να βγάλεις τις δικές σου...
-
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάνε μία ακόμα δοκιμή, να βάλεις την κάρτα σιμ που είχε η προηγούμενη κάτοχος της συσκευής ή να βγάλεις τις δικές σου...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H geoliol έγραψε:
επανερχομαι με το θεμα που εχω και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω λυση στο προβλημα με τo google. πραγματικα εχω απελπιστει εχω προσπαθησει τα παντα και απο βιντεακια που ειδα στο youtube αλλα ματαια δεν ξερω τι αλλη λυση υπαρχει... αν εχει κανενας καμια ιδεα ευπροσδεκτη
-
-
Το είχα πάρει από Κίνα και είχε unofficial ROM. Και γω νομίζω πως δεν έχει ενεργοποιηθεί, την έχει περάσει κάνεις να μου πει ; Την περνάω άφοβα;
-
Στο Μι5 πέρασα την τελευταία MIUI 10 Global Stable (10.0.1.0) πριν από λίγες μέρες. Ούτε η 9.6.2.0 ούτε η 10.0.1.0 έχουν arb.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα