Και πως πάει η 10; Όλα Καλά; Κανένα πρόβλημα; Ψήνομαι να την περάσω και εγώΟ/H tzifos έγραψε:
Στο Μι5 πέρασα την τελευταία MIUI 10 Global Stable (10.0.1.0) πριν από λίγες μέρες. Ούτε η 9.6.2.0 ούτε η 10.0.1.0 έχουν arb.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Jet είναι.... Το δούλεψα από 9.6.2.0 -> 10.0.1.0 χωρίς wipe* το κινητό και ήταν πολύ καλή. Το έκανα wipe όταν το έδωσα στην κόρη για να της το setάρω από την αρχή και είδα βελτίωση στην μπαταρία.
* βασικά δεν είχε φάει ποτε wipe από την μέρα που το πήρα, πριν κοντά 2 χρόνια, μέχρι πριν 4-5 μερεςΥ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Ο/H geoliol έγραψε:
επανερχομαι με το θεμα που εχω και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω λυση στο προβλημα με τo google. πραγματικα εχω απελπιστει εχω προσπαθησει τα παντα και απο βιντεακια που ειδα στο youtube αλλα ματαια δεν ξερω τι αλλη λυση υπαρχει... αν εχει κανενας καμια ιδεα ευπροσδεκτη
-
-
-
Laptop έχεις ? Αν ναι, να βρεθούμε από κοντά να το δούμε μια μέρα
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Laptop έχεις ? Αν ναι, να βρεθούμε από κοντά να το δούμε μια μέρα
-
Καλά, δε θα τα χαλάσουμε εκεί, κάτι θα βρεθεί
Δοκίμασε πάντως να περάσεις και μία παλαιότερη fastboot rom -
καλησπέρα μιας και μένουμε κοντά με τον Ανέστη και έχω laptop κανονίστε πότε μπορείτε να βρεθούμε να βοηθήσουμε το παλικάρι.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H tzifos έγραψε:
Jet είναι.... Το δούλεψα από 9.6.2.0 -> 10.0.1.0 χωρίς wipe* το κινητό και ήταν πολύ καλή. Το έκανα wipe όταν το έδωσα στην κόρη για να της το setάρω από την αρχή και είδα βελτίωση στην μπαταρία.
* βασικά δεν είχε φάει ποτε wipe από την μέρα που το πήρα, πριν κοντά 2 χρόνια, μέχρι πριν 4-5 μερες
Επίσης wipe με την official recovery το έκανες ή από της ρύθμισης factory reset; -
Ο/H vanni έγραψε:
καλησπέρα μιας και μένουμε κοντά με τον Ανέστη και έχω laptop κανονίστε πότε μπορείτε να βρεθούμε να βοηθήσουμε το παλικάρι.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ είμαι άνετα Βριλήσσια Χαλάνδρι Μαρούσι και όποια ώρα σας βολεύει καθώς πρόσφατα απολυμένος μπορώ όλες τις ώρες. Ανέστη βρείτε ώρα που σας βολεύει και πείτε μου.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα