Ρε παιδες εβαλα καινούργια Μπαταρία οχι γνησια μια bluestar 2910mha στο mi5 και με το app accobatterry μου λεει οτι φορτισε 2047mah γτ τοσο λιγο τοσο μου εδειχνε και την παλιά? Και δεν βλεπω και καμια διαφορά 3:30 με 4 ωρες οθονη ειχα με παλια το ιδιο και με την καινούργια... Μήπως κρατάει τα δεδομενα της παλιάς μπαταριας και δεν μου την φορτιζει 100%?
Μηπως πρεπει να κανω factory reset?
Οι χονδρομ@λ@κ@ς οι Κινέζοι μπορούσαν να την στηρίξουν μέχρι τέλος του 2019 με 2 με 3 stable rom. Απλά ΜΑΚΑΚΕΣ.
Νομίζω ότι είναι το τίμημα της πληθώρας συσκευών, soc, λειτουργικών android, Miui για Κίνα-υπόλοιπο κόσμο. Ελπίζω να μην γίνει η xiaomi σαν τις samsung, huawei. Είδη μετράει αρκετά λάθη με τις global - china version & ξεκλείδωμα bootloader stis 720 ώρες.
Εντάξει ρε παιδιά.
Μη τα τραγικοποιούμε κιόλας! Συσκευή τριετίας είναι που συντηρήθηκε κάθε Παρασκευή με dev rom.
Και εμένα με στεναχωρεί, αλλά πόσες εταιρείες τρέχουν αναβαθμίσεις τόσο καιρό;
Κάτι sony που έπαιρνα παλιά παίρνανε μια φορά αναβάθμιση και τέρμα...
Ένας από τους πιο βασικούς λόγους αγοράς συσκευής Xiaomi ήταν ακριβώς αυτό. Ότι υποστήριζε για πολλά χρόνια τις σσυσκευέςτης. Ειδικά δε τις ναυαρχίδες της. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που σταματά να υποστηρίζει ναυαρχίδα μετά από μόλις 2,5 χρόνια. Το σύνηθες ήταν η 5ετια. Αν δε το πρότυπό της είναι η Sony ας δει που έχει καταντήσει σε πωλήσεις κ φήμη στην αγορά.