Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H demakhs έγραψε:

κάνα τάμα κάνε να σου βγει καλή!!! :modo:
      χαχαχα πολύ αισιόδοξο μήνυμα, ευχαριστώ! :D

Ωστόσο είσαι on point, γιατί με τα τόσα θέματα που μου έχει βγάλει το κινητό τον τελευταίο καιρό, τα οποία έσκασαν σχεδόν ταυτόχρονα, μόνο στην μπαταρία τα ρίχνω. Οπότε, ας ελπίσουμε να κάνει δουλειά.
    • Γειά σας και καλές γιορτές να έχουμε.
      Μη ερώτηση θα ήθελα να κάνω και ας απαντήσει οποίος γνωρίζει.
      Μιας και σταματά η εξέλιξη των rom για το mi5 πια rom να κρατήσουμε από Miui 10, την τελευταία development ή την τελευταία stable ?
      Η ερώτηση αφορά κατανάλωση μπαταρίας, σταθερότητα, απόκριση, κτλ.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη τη προσπάθεια που γίνεται από όλα τα παιδιά εδώ.
    • @Thanos_Kyk, πάνω κάτω οι ίδιες είναι. Εγώ θα σου λεγα, να μείνεις με αυτή που έχει το πιο πρόσφατο security patch. Έχω την εντύπωση ότι αναμένεται μια τελευταία stable 10.2 για το mi5 που θα βγει πιο μετά, οπότε περίμενε αυτήν.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanos233 έγραψε:

Τις τελευταίες μέρες έχω θέμα με τις sim, χάνεται πολύ συχνά το σήμα και επανέρχεται μόνο του ή αν ενεργοποίησω και απενεργοποιήσω το airplane mode.

Billphone, εσένα σου το κάνει από τη στιγμή που έβαλες τη rom;
      Όχι ποτέ δεν μου το έκανε.
      Εγώ είχα την Global sourse v10.0.1.0
      Την China την έβαλα τώρα που το έδωσα στην αδερφή μου, θα το παρακολουθήσω μήπως συμβαίνει με αυτή την έκδοση αν και δεν το νομίζω.
      Την SIM που έβαλες μήπως την είχες κόψει μόνος σου ή κάποιος άλλος;
      Αν στο ξανακάνει βγάλτην, καθάρισέ την και ξαναβάλτην

Ο/H apostolisni έγραψε:

@Thanos_Kyk, πάνω κάτω οι ίδιες είναι. Εγώ θα σου λεγα, να μείνεις με αυτή που έχει το πιο πρόσφατο security patch. Έχω την εντύπωση ότι αναμένεται μια τελευταία stable 10.2 για το mi5 που θα βγει πιο μετά, οπότε περίμενε αυτήν.
      Και εγώ αυτό πιστεύω, γιατί δεν έγινε κάποια ανακοίνωση ότι σταματάνε οι Stable
    • Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

Μία σταθερή θα δώσουν μέσα στο 2019 και τέρμα. Τώρα δεν ξέρω αν δώσουν το miui 11 στο mi5 ίσως δώσουν κάποιες rom όπως έγινε με mi3, mi4.
      Εδώ η σχετική ανακοίνωση

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • καλημέρα παιδια μια ερωτηση εχω την stable 9.5.2 καθαρη εγκατασταση και μου κανει σε αοριστο χρονο επανεκκινήσεις το ειχα ξανα με αυτή την ρομ που οφείλεται αυτό γνωριζει κανενας?μονο σε αυτή το εχω αυτό το θεμα στην καινουργια δεν το ειχα και το κακο είναι ότι αυτή την ρομ θελουν...
    • Ο/H skiathos έγραψε:

καλημέρα παιδια μια ερωτηση εχω την stable 9.5.2 καθαρη εγκατασταση και μου κανει σε αοριστο χρονο επανεκκινήσεις το ειχα ξανα με αυτή την ρομ που οφείλεται αυτό γνωριζει κανενας?μονο σε αυτή το εχω αυτό το θεμα στην καινουργια δεν το ειχα και το κακο είναι ότι αυτή την ρομ θελουν...
      Εσύ έχεις το κινητό, άλλοι αποφασίζουν για τη ROM; ?(

Αφού σου βγάζει πρόβλημα η v10 είναι μονόδρομος
    • Διαφήμιση
    • ενταξει σε ευχαριστω φιλε μου μολις την περασα...κατι άλλο τωρα θελω την gcam google καμερα να περασω αλλα δεν μου την ανοιγει γτ?ποια να περασω για αυτή την ρομ?ξερεις?
    • Ο/H billphone έγραψε:

Ο/H thanos233 έγραψε:

Τις τελευταίες μέρες έχω θέμα με τις sim, χάνεται πολύ συχνά το σήμα και επανέρχεται μόνο του ή αν ενεργοποίησω και απενεργοποιήσω το airplane mode.

Billphone, εσένα σου το κάνει από τη στιγμή που έβαλες τη rom;
      Όχι ποτέ δεν μου το έκανε.Εγώ είχα την Global sourse v10.0.1.0
      Την China την έβαλα τώρα που το έδωσα στην αδερφή μου, θα το παρακολουθήσω μήπως συμβαίνει με αυτή την έκδοση αν και δεν το νομίζω.
      Την SIM που έβαλες μήπως την είχες κόψει μόνος σου ή κάποιος άλλος;
      Αν στο ξανακάνει βγάλτην, καθάρισέ την και ξαναβάλτη

Τελικά Άλλαξα την μπαταρία, μου ήρθε καινούργια το πρωί. Αυτό ήτανε μάλλον, προκαλούσε μεγάλο θέμα σε όλα τα συστήματα του κινητού. Από τη στιγμή που την άλλαξα δουλεύει άψογα το κινητάκι!
    • Άλλαξα την μπαταρία και μετά από μια επανεκκίνηση που έκανα, άρχισε πάλι τα ίδια..

Κάνει επανεκκινήσεις φουλ!
      Μήπως φλάσαρα λάθος τις ρομ και χειροτερεψα το πρόβλημα;;
    • Ο/H thanos233 έγραψε:

Άλλαξα την μπαταρία και μετά από μια επανεκκίνηση που έκανα, άρχισε πάλι τα ίδια..

Ποια ρομ φλασαρες?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H markito έγραψε:

Ο/H thanos233 έγραψε:

Άλλαξα την μπαταρία και μετά από μια επανεκκίνηση που έκανα, άρχισε πάλι τα ίδια..

Ποια ρομ φλασαρες?
      Ποια δεν πέρασα να ρωτάς... Πέρασα xtrv arwma και stable (android 8), official global stable, fastboot...
      Ωστόσο δεν είχα δοκιμάσει καμία dev και χθες το βράδυ πέρασα την τελευταία xtrv arwma dev και από τότε λειτουργεί άψογα! Του κάνω και επανεκκινήσεις για να δω αν θα κολλήσει (οι υπόλοιπες rom πάντα κολλούσαν), αλλά μπαίνει κανονικά στο user interface. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Το δοκιμάζω τώρα να δω αν θα συνεχίσει έτσι καλά..