Ρωτάω γιατί και εγώ αυτήν είχα αλλά περνώντας ένα update μου έβγαζε error7 και γυρίζοντας πίσω στο 3.3.1.0 τo πέρασε κανονικά.
Βλέπω ότι βγήκε και άλλη έκδοση 3.4.0.1
Καλημέρα στην ομάδα.
Δεν λειτουργούν τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης,τι μπορεί να φταίει; Στην αρχή για κάποιες μέρες δεν δούλευε μόνο αυτό της μείωσης έντασης και τώρα δεν αποκρίνεται κανένα από τα δύο.
Το άνοιξα από πίσω και είναι κουμπωμενα κανονικά.
Μια από τα ίδια και γω με την μπαταρία nohon b22 από Ali. Επίσης ευχαριστώ maki γιατί και εμένα έχει χαλάσει το power button και δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια ανταλλακτικά!
Καλησπέρα παίδες! Μόλις άλλαξα την μπαταρία του Mi5 μου (NOHON BM22 3000 Mah). Είναι όλα κουμπωμένα σωστά στη θέση τους. Ανοίγοντας όμως το κινητό όλα λειτουργούν σωστά αλλά η οθόνη είναι κατάμαυρη. Περασμένη έχω την Arwma 7.11.30 με το αντίστοιχο TWRP που ήταν μέσα στο αρχείο με τη Rom, με πορτοκαλί-μαύρο backround. Έκανα προσπάθεια να ανοίξω το Recovery με pwr και volume up buttons μπας και καταφέρω να κάνω ίσως κάποιο battery reset ή δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Ανοίγει μεν το Recovery αλλά ίσα που αχνοφαίνεται η οθόνη σε πλήρως σκοτεινό μέρος μόνο. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τί να κάνω ;
Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - XiaomiMi5