Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H Giorgos4271 έγραψε:

Καλησπέρα παίδες! Μόλις άλλαξα την μπαταρία του Mi5 μου (NOHON BM22 3000 Mah). Είναι όλα κουμπωμένα σωστά στη θέση τους. Ανοίγοντας όμως το κινητό όλα λειτουργούν σωστά αλλά η οθόνη είναι κατάμαυρη. Περασμένη έχω την Arwma 7.11.30 με το αντίστοιχο TWRP που ήταν μέσα στο αρχείο με τη Rom, με πορτοκαλί-μαύρο backround. Έκανα προσπάθεια να ανοίξω το Recovery με pwr και volume up buttons μπας και καταφέρω να κάνω ίσως κάποιο battery reset ή δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Ανοίγει μεν το Recovery αλλά ίσα που αχνοφαίνεται η οθόνη σε πλήρως σκοτεινό μέρος μόνο. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τί να κάνω ;
      Θα έχει ξεκουμπώσει το ταινιωτό καλώδιο που είναι για την οθόνη, και όπως τα αναφέρεις, εφόσον φαίνεται αχνά η οθόνη, δεν δουλεύει ο Back Light φωτισμός της οθόνης. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ευχαριστώ Δημήτρη. Αλλά πώς στο καλό μπορεί να χάλασε ξαφνικά? Πρέπει να αλλάξω (η μάλλον να μου αλλάξουν) καλωδιοταινία assembly? Connector?
      Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
    • ξανά βάλε την παλιά μπαταρία για δοκιμή .

• Διαφήμιση
    • Η παλιά μπαταρία έχει γίνει σαν τσίχλα! Φοβάμαι να την ξαναβάλω, έστω και για γρήγορη δοκιμή :lol: Αλήθεια!
      Ericsson GA 318 - Ericsson GF 768 - Nokia 6110 - Panasonic GD92 - Nokia 6210i - Nokia 6310i - Nokia 7210 - Panasonic X70 - Motorola V600 - Sony Ericsson K510i - Sony Ericsson K750i - Sony Ericsson W660 - LG GT500 Puccini - Samsung Galaxy Y S5360 - Samsung Galaxy Grand Neo I9060 - Xiaomi Mi5
    • Μέχρι που πήρα το PocoF3, το κύριο τηλέφωνό μου PocoF1 ειχε σαν backup το Μι5 3/32. Τώρα το PocoF1 έγινε backup του PocoF3 και "ελευθερώθηκε" για παιχνίδι το Μι 5/32

Του πέρασα μετά φόβου (γιατί δεν δουλευει το Vol+ button) Lineage 18.1 (latest) kai TWRP και όλα καλά. Volte δουλευει αλλά δεν μου δουλευει το VoWiFi. Έχετε καμιά ιδέα? Η ίδια κάρτα και στο PocoF3 & στο PocoF1 παίζει μια χαρά και VoLTE & ViWifi.

btw έγινε άλλο κινητό το Mi5 με την φρέσκια εγκατάσταση και το android 11. Έχει περαστεί πριν 3μήνου και μια νέα μπαταρία Nohon με ελάχιστες φορτίσεις από τότε.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

Θέλω και γω να το κάνω αναβάθμιση το mi5 αλλά κλείνει στα καλά καθούμενα μερικές φορές την βδομάδα και φοβάμαι μη μου κλείσει στην εγκατάσταση!
    • H εγκατάσταση του TWRP παίρνει 2-3 λεπτά και γίνεται από fastboot, δύσκολο να πάει στραβά. Αν αυτό έχει περάσει σωστά δεν έχεις θέμα, απλά ξαναδοκιμάζεις να ξαναπεράσεις την ROM με Format DATA αν σου κλείσει. Έχε το πλήρως φορτισμένο κατα την εγκατάσταση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Και gapps ποια έχεις?
      open_gapps-arm64-11.0-micro-20220114.zip

με εγκατεστημένο το TWRP twrp-3.6.0_9-0-gemini.img

άσχετο, btw από Android6 σε Android11 .... ούτε τα Google Pixel έτσι :P :P :P !
      Είναι/ήταν κινητάρα (ειδικά το 4GB/64GB) και για αυτό έχει ακόμα τέτοια υποστήριξη!

Η μπαταρία η Nohon πόσο κρατάει???
      Έχω κ εγώ παροπλισμένο ένα 3/64 με την τελευταία ελληνική android 9 ROM αλλά δεν ασχολούμαι γιατί δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία και σέρνεται κιόλας. Αξίζει να βάλω Nohon και μετά κάποιο lineage να το έχω σαν backup τηλέφωνο???
      Βολεύει τρομερά και το μέγεθός του.

Sent from my MI PAD 4 PLUS using Tapatalk
    • Σαν την μαμά όταν ήταν καινουργιο. Άνετα μέρα με 3/4G + Wifi + BΤοοth, με 2-2.5 ώρες οθόνη, λίγο social media, χωρίς παιχνίδια.

Αν μάλιστα δούλευε το VOWifi και το έβαζα σε πτήση + Wifi τις ώρες της δουλειάς (ειδικά που το σήμα ειναι 1 γραμμή 2G/3G μονο) ή τις ώρες που ειμαι σπίτι θα έφτανε και περισσότερο.
    • Διαφήμιση

Δεν μπορώ να περάσω καμμία άλλη Ρομ. Ούτε με sideload.
      Στο mi9 περασα για δοκιμή και lineage και pixel χωρίς θέμα και ξαναγύρισα σε miui αφού το κινητό ακόμα είναι πολύ γρήγορο. Στο mi5 μόνο της miui ενώ θέλω εκεί ελαφρύτερη Ρομ και λόγω παλιού πλέον επεξεργαστή και λόγω λίγου χώρου. Είναι το 32 GB. Δεν ξέρω τι πάει στραβά.
      Και έχει τρομερό μέγεθος το άτιμο. Αν καταφέρω να βάλω θα πάρω σίγουρα μια ΝΟΗΟΝ να γίνει πάλι κινητάρα. Για 2ο το θέλω έτσι κ αλλιώς.

Μπορείς να στείλεις ποια ακριβώς Ρομ πέρασες???

Sent from my MI PAD 4 PLUS using Tapatalk