Redmi Note 3 Pro hardbrick bootloop με unofficial rom
-
-
καλησπερα
σημερα πειρα το κιμητο στα χερια ,ου απο οτι ειδα απο fast boot ο bootloader ειναι κλειδωμενος (να υποθεσω οτι αυτο ειναι καλο??)
reset wipw πως μπορω να κανω??? -
Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
καλησπερα
σημερα πειρα το κιμητο στα χερια ,ου απο οτι ειδα απο fast boot ο bootloader ειναι κλειδωμενος (να υποθεσω οτι αυτο ειναι καλο??)
reset wipw πως μπορω να κανω???
Αν πανε ολα καλα και θελεις να περασεις ελληνικη ρομ στη συνεχεια θα κανεις ξεκλειδωμα του bootloader, θα κανεις Install custom recovery και flash την ελληνικη ρομ.
υ.γ. αν πας για ελληνικη τοτε στον οδηγο που σου ποσταρα βαλε την dev rom στο κινητο καλυτερα. -
ποια απο τις 2 rom πρεπει να κατεβω???
α) China Stable
β) China Developer
εφοσον το επαναφερω μετα θελω να περασω την ελληνικη εφοσον ξεκλειδωσω το bootloop
και να βαλω την
RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.8.18 -
-
αψογα την κατεβαζω τωρα
απ οοτι εχω δει και με εχετε ενημερωση χρειαζομαι pc με 64 bit σωστα???
οταν ξεκινησω την διαδικασια θα ενημερωσω για βοηθεια ευχομαι να πανε ολα καλα???
μια ερωτηση ακομη με την προσωρινη Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64 μετα απο restart το pc απανερχεται στα κανονικα σωστα??? -
Θα σου έλεγα να κάνεις τον δεύτερο τρόπο για μόνιμη, αφού τελειώσεις δίνεις τις εντολές για ενεργοποίηση του ψηφιακού ελέγχου
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θα σου έλεγα να κάνεις τον δεύτερο τρόπο για μόνιμη, αφού τελειώσεις δίνεις τις εντολές για ενεργοποίηση του ψηφιακού ελέγχου
-
η RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.8.18 ειναι stable η οχι???
να χρεισιμοποιεισω αυτη η μου προτεινεται καποια αλλη???
η rom που εχει αο οταν το παραλαβαμε ειχε την 7.2.13.00 -
εαν ακουλωθησω αυτομ τον οδηγο θα εχω αποτελεσμα????
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) -
Η ρομ αυτη ειναι developer και custom. Πειραγμενη απο τον gkalen. Απ οτι διαβαζω ειναι πολυ καλη. Προσωπικα δεν την εχω χρησιμοποιησει. Βαλε ειτε αυτην ή αν θελεις υπαρχουν και οι επιλογες της ελληνικης κοινοτητας που μας φιλοξενει. Η τελευταια developer ειναι εδω [GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15) και η stable εδω [Ενημέρωση 1/9/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
εαν ακουλωθησω αυτομ τον οδηγο θα εχω αποτελεσμα????
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Γινεται καθαρη εγκατασταση και δεν μπλεκω με το mipcsuite που μερικες φορες τρωει κολληματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα