Διαφήμιση

Προβλημα με usb port σε Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB.

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Kadaz έγραψε:

Τωρα, αυτη η ρομ ειναι official ετσι? Δηλαδη μπορει να παιρνει τα updates κατευθειαν απο xiaomi?
      Είσαι μία χαρά...Ναι μπες και κάνε update αν θες..
      Οποτε λες δεν ηταν hardware θεμα τελικα ε? Ποσο περιεργο ομως? Αν εχετε στο φορουμ thread με πιθανα θεματα και λυσεις, worth it να το χωσετε κ αυτο καπου για τυχον ατυχους, γιατι το μαμημενο μοιαζει πολυ με κλασσικο hardware προβλημα στο usb και μπορει κανενας να το στειλει πισω πριν δει οτι υπαρχει λυση...

Ο μονος λογος που προδιδει οτι ΙΣΩΣ δεν ειναι hardware, ειναι οτι ακομα και ακινητο να το χεις, παλι συνδεεται και ξεσυνδεεται..
    • Τα προβλήματα που προκαλούν οι multi roms τα ξέρουμε... Εσείς δεν δίνεται τόσο σημασία....
      Όλα θα είναι οκ από δω και πέρα με το κινητό σου.. Έτσι λέω.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Τα προβλήματα που προκαλούν οι multi roms τα ξέρουμε... Εσείς δεν δίνεται τόσο σημασία....
      Όλα θα είναι οκ από δω και πέρα με το κινητό σου.. Έτσι λέω.
      Πιστεψε με αν ηταν δικο μου το κινητο θα εδινα φουλ σημασια. Αλλα ο μπρο βαριεται να ασχοληθει και στο ελαχιστο , θελει να το παρει και να το χρησιμοποιησει χωρις επιπλεον πειραγματα..

Για να ξερω, η πιο σωστη λειτουργικα ρομ ποια ειναι?
    • Διαφήμιση
    • όλες καλές είναι αρκεί να μην είναι πειραγμένες....
      Για μένα οι Ελληνικές έχουν το κάτι διαφορετικό....

• Εγινε μαν την επομενη θα του περασω την ελληνικη , πραγματικα να σαι καλα ρε φιλε, εσωσες 200ε στη φαμιλια! Με τετοιο support με βλεπω για xiaomi οταν πεθανει το letv με οτι εχω τραβηξει. Bazillion θενξ!
    • Να σαι καλά και συ και η φαμίλια......χεχε

• Bad news. Με πηρε τηλ ο μπρο, και μου λεει οτι του το ξανακανει. Κρατησε 1μιση μερα το φιξ..

Μου πε οτι μιλησε στο τηλ κ οταν το κλεισε και πηγε να το φορτισει, αρχισε παλι τα ιδια.. wtf? Πως γινεται αυτο? Δε γινεται να ειναι hardware και να φτιαχνει μετα τη νεα ρομ, σωστα? Αλλα γιατι χαλασε παλι?
    • Διαφήμιση
    • Καταλήγουμε ότι είναι από πλακέτα το θέμα....
      Εγγύηση έχει;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Καταλήγουμε ότι είναι από πλακέτα το θέμα....
      Εγγύηση έχει;
      Και γιατι εφτιαξε με τη νεα ρομ αν ειναι πλακετα..?

Απο vickmall ειναι εχει 1 χρονο. Αξιζει η διαδικασια να το στειλει πισω? Θα παρει μηνες.
    • Αυτά τα προσωρινά είναι τελείως αψυχολόγητα...
      Απάντηση δεν μπορω να σου δώσω για το τι είναι από απόσταση,
      Δείχνει να είναι πρόβλημα πλακέτας απο την στιγμή που έκανες καθαρή εγκατάσταση..
      Μίλα μαζί τους.. Και ρώτα τους...

• Υπαρχει καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα, η καποιος που φτιαχνει xiaomi κινητα στην ελλαδα?

Εχω μιλησει μαζι τους μου παν οτι ηθελαν photo με το IMEI, αλλα δεν ειμαι ανετος στο οτι θα το στειλω πισω και μετα απο καιρο θα εχω ενα κινητο που δουλευει πισω. Ειναι πολυ ευκολο να μου πουν κατι σε φαση η ζημια ειναι απο πτωση, δε μπορουμε να το φτιαξουμε κλπ.

Προτιμω αν υπαρχει μαστορας να πω στο μπρο να πληρωσει να του το φτιαξουν εδω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kadaz έγραψε:

Υπαρχει καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα, η καποιος που φτιαχνει xiaomi κινητα στην ελλαδα?
      Κάτσε να σου απαντήσουν παιδιά από Αθήνα - Θεσσαλονίκη..