Έχω το Xiaomi Mi-4 και μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Mi-4 που έχουμε στην παρέα και όχι μόνο στο δικό μου.
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με επανεκκινήσεις με το mi4, όχι συχνές αλλά 1-2 φορές το μήνα το παρατηρώ, να σημειωσω βέβαια ότι κάθε εβδομάδα κανω τις αναβαθμίσεις (developer) άρα δεν είναι θέμα συγκεκριμένης Rom ίσως κάποιο θέμα που δεν διορθώθηκε ως σήμερα και συνεχίζει και στις νεώτερες
Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκιμαστικά μεν, αλλά "ανώδυνα" δε, θα μπορούσα να σου προτείνω αρχικά να δοκιμάσεις το εξής:
-Πριν την νέα αναβάθμιση, μπες στο TWRP
-Κάνε επανεκκίνηση (και πάλι) στο TWRP
-Κάνε wipe την Cache και την Dalvik Cache
-Κάνε Install την Rom και πριν βγεις και κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή...
-Κάνε και πάλι wipe την Cache και την Dalvik Cache
Παρακολούθησε την συμπεριφορά της συσκευής και εάν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα και πάλι με τις επανεκκινήσεις, τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να ξεκινήσεις απο την αρχή, κάνοντας μια "καθαρή εγκατάσταση" (Με το MiFlash και Ελληνική Fastboot rom)
Δοκιμαστικά μεν, αλλά "ανώδυνα" δε, θα μπορούσα να σου προτείνω αρχικά να δοκιμάσεις το εξής:
-Πριν την νέα αναβάθμιση, μπες στο TWRP
-Κάνε επανεκκίνηση (και πάλι) στο TWRP
-Κάνε wipe την Cache και την Dalvik Cache
-Κάνε Install την Rom και πριν βγεις και κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή...
-Κάνε και πάλι wipe την Cache και την Dalvik Cache
Παρακολούθησε την συμπεριφορά της συσκευής και εάν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα και πάλι με τις επανεκκινήσεις, τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να ξεκινήσεις απο την αρχή, κάνοντας μια "καθαρή εγκατάσταση" (Με το MiFlash και Ελληνική Fastboot rom)
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα με τα wipe της cache και της dalvik.
Μήπως έχει να κάνει με το ότι έχω την developer και όχι την stable.
Πάντως 5 κινητά το ίδιο θέμα έχουν.
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα με τα wipe της cache και της dalvik.
Μήπως έχει να κάνει με το ότι έχω την developer και όχι την stable.
Πάντως 5 κινητά το ίδιο θέμα έχουν.
Και εγώ την Developer φοράω σε όλες μου τις συσκευές, αλλά δεν μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα.
Αφου η δοκιμή να καθαρίσεις τις μνήμες δεν έκανε κάτι, νομίζω η επόμενη λύση σου είναι η καθαρή εγκατάσταση...
Υπάρχει και Ελληνική fastboot rom για τη συσκευή σου. Ίσως πρέπει να το σκεφτείς...