Διαφήμιση

AMAZFIT | To πρώτο smartwatch της Xiaomi, με 28nm αισθητήρα GPS

• Ο/H geobas έγραψε:

Οσο κι' αν το έψαξα , επειδή πάντα με ενδιέφερε ένα ξεχωριστό smartwatch , δεν έχω βρει τίποτα που να αναφέρει
      κάτι , πέρα από τα τετρημμένα χαρακτηριστικά ( και το GPS ανάμεσα σ' αυτά ) . 'Αλλωστε και εμφανησιακά , γιά τα
      δικά μου γούστα , δεν λέει τίποτε ιδιαίτερπο . Οψόμεθα ............

Κοίταξε εγώ είχα βρει το aiwatch c5 αλλά δεν το πήρα λόγω της μικρής του μπαταρίας, το έχεις κοιτάξει;

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H miltoskartalas έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Οσο κι' αν το έψαξα , επειδή πάντα με ενδιέφερε ένα ξεχωριστό smartwatch , δεν έχω βρει τίποτα που να αναφέρει
      κάτι , πέρα από τα τετρημμένα χαρακτηριστικά ( και το GPS ανάμεσα σ' αυτά ) . 'Αλλωστε και εμφανησιακά , γιά τα
      Κοίταξε εγώ είχα βρει το aiwatch c5 αλλά δεν το πήρα λόγω της μικρής του μπαταρίας, το έχεις κοιτάξει;

Να'σαι καλά αλλά είναι μακρυά από τις βασικές απαιτήσεις μου , υψηλό IP, Sim, Gps, Compass (if possible)
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H miltoskartalas έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Να'σαι καλά αλλά είναι μακρυά από τις βασικές απαιτήσεις μου , υψηλό IP, Sim, Gps, Compass (if possible)

SIM έχει και GPS αν δεν κάνω λάθος

• Διαφήμιση
    • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ..................

Ναι έχει , αλλά δεν φτάνουν .... :D
    • Ο/H geobas έγραψε:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ..................

Ναι έχει , αλλά δεν φτάνουν .... :D
      καταρχάς εσύ δε θες smartwatch :) θες αντικαταστάτη του κινητού σου και μάλιστα με χαμηλή τιμή :)
      έχει ip67 , άντε να είχε max ip68

το θέμα είναι ποιες είναι οι τιμές του ανταγωνισμού
      εκεί γύρω νομίζω είναι όλα απλά το θέμα είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστα (όχι μια ματιά στο gearbest με τα 10αδες noname δεν με πείθει)
      και για το Miband έβρισκες παρόμοια και με χαμηλότερη τιμή , αλλά , δε τα έλεγες και "ποιοτικά" (είμαι ήδη στον 1+ χρόνο που σχεδόν δεν έχει βγει ποτέ το band από πάνω μου)

απορία -> το gps δεν προϋποθέτει ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν πυξίδα η συσκευή ; (αν υπάρχει app φυσικά)
    • Κατ' αρχάς δεν μίλησα ποτέ για χαμηλή τιμή .Κάποιο με τις απαιτήσεις μου σίγουρα δεν θα έχει 60-70 ευρώ .'Ενα το κρατούμενο .
      Δεύτερον , υπάρχουν εκεί έξω πολλά smartphones με περίπου τις προδιαγραφές που ζητάω π.χ το ORDRO Sw16 3G , όντως από
      μυστήριους κατασκευαστές , αλλά ακόμα κι' αν είμαι Xiaomi-μάκιας (sic) , δεν πρόκειτα απλά και μόνο γιά το όνομα να πάρω
      κάτι υπερτιμημένο .
    • μα αυτό σου λέω , το ότι υπάρχουν πράγματα με τιμή χώμα δε τα κάνει αυτόματα και καλά (από τα 10 το ένα μπορεί να είναι καλό δε λέω , αλλά πρέπει να είσαι και τυχερός στην αγορά σου)
      αν ήταν έτσι μόνο turbox θα αγοράζαμε

και κινητό θα έβρισκες αντί για τα note σου (όταν τα πήρες) με 100ε αλλά θα ήταν σίγουρα το ίδιο ;
      ξέρεις πόσοι την πατάνε έτσι ;

έχουμε δει πολλά smartwatch , πάμφθηνα , που την μια δε βλέπεις σχεδόν τίποτα, την άλλη φορτίζεις 2 φορές την μέρα κ.ο.κ.
      απλά ακόμα δεν μου εξήγησες το υπερτιμημένο :)))))

π.χ. για το συγκεκριμένο
      I won't be commenting on this device again as it is terrible after 3-4 months light use ....
      Screw's fall out/shear off - so waterproof fails and charging becomes a nightmare, contacts fail inside because the screws keep the pins inside in contact with the back plate. Bluetooth dead after restart

επίσης το συγκεκριμένο η μαμα το έχει 150 , οπότε αυτό που κοιτάς εσύ είναι λάθος του gearbest , είναι το 6 που δεν παίρνει sim

Ordro Digital Products - Smartwatch

(και η αρχική τιμή να ήταν εκείνη βλέπεις ότι ήταν πολύ μεγαλύτερη από του xiaomi)
    • Διαφήμιση
    • Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακόμα , επίσημα , τα χαρακτηριστικά του αλλά σίγουρα τα 164 ευρώ που κυκλοφόρησαν σαν τιμή
      είναι τιμή για high-end smartwatches , και τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει δεν το παρουσιάζουν σαν τέτοιο .
    • Ο/H geobas έγραψε:

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακόμα , επίσημα , τα χαρακτηριστικά του αλλά σίγουρα τα 164 ευρώ που κυκλοφόρησαν σαν τιμή
      είναι τιμή για high-end smartwatches , και τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει δεν το παρουσιάζουν σαν τέτοιο .

Δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά αλλά και τι λειτουργίες θα προσφέρει με αυτά τα χαρακτηριστικά όπως με το GPS

• @kodorevi8ulis . Το ORDRO , το ανέφερα σαν ένα παράδειγμα , αυτό δεν πάει να πει πως ήδη το αγόρασα .
      Οσο για το gearbest , τι να πω ?( . Θα το ψάξω από περιέργεια .
      Μάλλον το παραβασανίσαμε το θέμα , έτσι κι' αλλοιώς δεν πρόκειται να προβώ σε αγορά πριν από το επόμενο καλοκαίρι , αν είμαστε
      καλά ,οπότε έχουμε καιρό να το ξεψαχνίσουμε το πράγμα .
    • Αυτό με την κομμένη οθόνη με χαλάει πολύ. :(
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Διαφήμιση
    • Ουσιαστικά πάντως και μετά την τελευταία αναβάθμιση του Mi Band 2, κάτι έξτρα από το GPS δεν έχει να προσφέρει το smartwatch, για να σε κάνει να το πάρεις. Για εφαρμογή διάβασα ότι θα χρησιμοποιεί το Mi Fit. Θα το δω μόλις μπορέσω να το πιάσω για μετάφραση.