Διαφήμιση

Πρόβλημα με δόνηση.

• Πρόβλημα με δόνηση.

Παιδιά καλησπέρα έχω το mi note pro και έχει θέμα με την δόνηση.το έχει αναφέρει και άλλος αυτό το θέμα.τελικά φαίνεται πως είναι θέμα hardware γιατί έκανα το τεστ μέσα από την συσκευή και τίποτα.γνωρίζει κανένας αν μπορώ να το φτιάξω και πού.είμαι από Πειραιά.!!είδα ότι έχει ένα μοτέρακι για δόνηση.λέω μήπως φταίει αυτό.

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H babbis87 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα έχω το mi note pro και έχει θέμα με την δόνηση.το έχει αναφέρει και άλλος αυτό το θέμα.τελικά φαίνεται πως είναι θέμα hardware γιατί έκανα το τεστ μέσα από την συσκευή και τίποτα.γνωρίζει κανένας αν μπορώ να το φτιάξω και πού.είμαι από Πειραιά.!!είδα ότι έχει ένα μοτέρακι για δόνηση.λέω μήπως φταίει αυτό.

Τι θέμα έχει με τη δόνηση? (δεν δονείται ή δονείται συνέχεια? Σε ποια λειτουργία έχεις το πρόβλημα?)
      Τι ρομ φοράει? Πότε έκανες τελευταία αναβάθμιση?
      Που το είδες το μοτεράκι? Άνοιξες τη συσκευή σου?
      Αφου έκανες το hardware test και δεν σου έδειξε τίποτα γιατί νομίζεις ότι είναι θέμα hardware?
      Αν θέλεις γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος, μήπως τυχόν και αποφύγεις τον τεχνικό (ωστόσο δεν γνωρίζω κανέναν ειδικό για αυτές τις συσκευές... )
    • 'Εχω ξανα διαβάσει κάτι παρόμοιο και ήταν θέμα unofficial rom..

• Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H babbis87 έγραψε:

Τι θέμα έχει με τη δόνηση? (δεν δονείται ή δονείται συνέχεια? Σε ποια λειτουργία έχεις το πρόβλημα?)
      Τι ρομ φοράει? Πότε έκανες τελευταία αναβάθμιση?
      Που το είδες το μοτεράκι? Άνοιξες τη συσκευή σου?
      Αφου έκανες το hardware test και δεν σου έδειξε τίποτα γιατί νομίζεις ότι είναι θέμα hardware?
      Αν θέλεις γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος, μήπως τυχόν και αποφύγεις τον τεχνικό (ωστόσο δεν γνωρίζω κανέναν ειδικό για αυτές τις συσκευές... )

Οταν είχα πάρει το κινητό δεν είχε καθόλου δόνηση,φορούσε την 7.2.4 δεν θυμάμαι ποια εκδοσή ακριβώς.τώρα φοράω την stable gtv 7.3.1.0, πάτησα 5 φορές πάνω στην εκδοσή kernel και μου έβγαλε ένα μενού από εκεί έκανα τεστ στην δόνηση και τίποτα δεν είχε καθόλου.από εκεί σκέφτηκα ότι είναι ποια θέμα hardware.το μοτέρακι το βρήκα στο ιντερνέτ,δεν άνοιξα συσκευή.

• Ανέβασε ένα screenshot από το about the phone.

• Μπες από κλειστό με volume + & power να δεις αν έχεις twrp για αρχή.
      Μετά κάνε έναν έλεγχο bootloader και πες μας τα αποτελέσματα.

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μπες από κλειστό με volume + & power να δεις αν έχεις twrp για αρχή.
      Μετά κάνε έναν έλεγχο bootloader και πες μας τα αποτελέσματα.

Εχω σίγουρα twrp(3.0.0 εκδοσή με πορτοκάλι χρώματα) ,ελέγχο bootloader πως κάνω?πάτησα επανεκίνηση στο bootloader από twrp και μου βγάζει το εικονίδιό της Xiaomi με το εικονίδιό της Google και από πάνω γραφεί fastboot Και μετά σβήνει το κινητό.

• Πρόβλημα με δόνηση.

Επειδή δεν ενώ την άνεσή του ιντερνέτ να το κάνω γιατί ταξιδεύω είμαι εκτός Ελλάδος...όταν το είχα πάρει το παιδί πού το είχε μου είχε πει ότι είχε ξεκλείδωτο bootloader .αυτό τι ρόλο παίζει όμως στο πρόβλημα μου???

• Ο/H babbis87 έγραψε:

αυτό τι ρόλο παίζει όμως στο πρόβλημα μου???
      Απλά να δούμε μην σου έχει κλειδώσει...Εκεί θα έχεις πραγματικά θέμα....

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H babbis87 έγραψε:

αυτό τι ρόλο παίζει όμως στο πρόβλημα μου???
      Απλά να δούμε μην σου έχει κλειδώσει...Εκεί θα έχεις πραγματικά θέμα....

Μα για να το γίνει root δεν πρέπει να έχει ανοιχτό bootloader?

από εδώ μπορείς να δεις κάτι μήπως?