Πρόβλημα με δόνηση.
-
-
Ο/H parmenion έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Και εάν είναι θέμα hadrware... εδώ είσαι:
ωστόσο ο Ευτύχης ασχολείται με hardware?
-
Ο/H caeser έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι γενικώς είμαι "φαγανός" έως και ..."παμφάγος" θα έλεγα, ωστόσο ο Ευτύχης ασχολείται με hardware?
Στις εγχειρήσεις αναφερόμουναAlea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Ο/H parmenion έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι γενικώς είμαι "φαγανός" έως και ..."παμφάγος" θα έλεγα, ωστόσο ο Ευτύχης ασχολείται με hardware?
Άντε βρε, εγώ είμαι "Χειρουργός του γλυκού νερού"! -
Παιδιά η γυναίκα μου έχει το ίδιο κινητό με εμένα και η δόνηση δουλεύει μία χαρά.!!έχει την 6.4.14,developer μήπως να περάσω και εγώ την ιδία??αλλά δεν την βρίσκω να την κατεβάσω.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H babbis87 έγραψε:
Παιδιά η γυναίκα μου έχει το ίδιο κινητό με εμένα και η δόνηση δουλεύει μία χαρά.!!έχει την 6.4.14,developer μήπως να περάσω και εγώ την ιδία??αλλά δεν την βρίσκω να την κατεβάσω.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα τελικά πήρα ένως παιδιού το κινητό πού είχε για ανταλλακτικά και άλλαξα το vibration motor αλλά χωρίς καμία διάφορα,το κινητό ακόμα δεν έχει δόνηση.!!δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.!
Αλλαξε και και την καλωδιοταινία μήπως έχει κάνα σπάσιμο πουθενα ...
-
Θα την πάω σε μαγαζί γιατί δεν μπορώ μονός μου.!
Τελικά παιδιά το πήγα το κινητό στο μαγαζί και δεν βρήκε κάτι το παιδί.τα vibrator τα μέτρησε και δουλεύουν μία χαρά.η καλώδιοταινία πού έχει συνδέει και την την οθόνη μαζί οπότε θα έπρεπε να βγάλω και την οθόνη μαζί και να την βάλω στο άλλο κινητό πού έχω για spare.οπότε δεν έγινε αυτό..μήπως τελικά να μην αποκλείσουμε την περίπτωσή software?
Και κάτι άλλο όταν κάνω εγκατάστασή την rom στο τέλος να κάνω και τον super user??γιατί δεν τον κάνω.! -
Ο/H babbis87 έγραψε:
Η καλώδιοταινία πού έχει συνδέει και την την οθόνη μαζί οπότε θα έπρεπε να βγάλω και την οθόνη μαζί και να την βάλω στο άλλο κινητό πού έχω για spare.οπότε δεν έγινε αυτό..μήπως τελικά να μην αποκλείσουμε την περίπτωσή software?
Η δε οθόνη...ξέχνα το, ΔΕΝ βγαίνει "άθικτη"... σχεδόν ποτέ απο συναρμολογημένο κινητό!! Είναι τόσο καλά κολλημένη επάνω στο σασί, που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζεστάνεις τη κόλλα και με πολλή προσπάθεια να βγει... (συνήθως σπασμένη!..) Όταν σου έχει σπάσει η οθόνη απο ατύχημα και την βγάζεις, δεν σε νοιάζει, αφού ούτως ή άλλως είναι σπασμένη και την αντικαθιστάς με ανταλλακτικό οθόνης. Αλλά αντί για ανταλλακτικό έαν προσπαθήσεις να βγάλεις "άθικτη" οθόνη από άλλο κινητό ...ξέχνα το!
Υ.Γ. Μία δόνηση κοστίζει μόλις 3-4 ευρώ... Αγόρασε μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΟΝΗΣΗ και βάλτη!
-
Αγόρασα ολόκληρο κινητό για ανταλλακτικά από ένα παιδί πού πούλαγε εδώ μέσα και την άλλαξα αλλά τίποτα πάλι τα ιδία.!!!!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα