Γι'αυτό ήθελα να το αποφύγω :-/
αλλά αν μού κόψει αυτές τις διαφημίσεις, χαλάλι, i suppose
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜην ανησυχείς, είμαι κάτοχος Redmi Note 3G Enhanced και κάποτε όταν είχα βάλει την Official Global ROM από en.miui.com μου έβγαζε διαφημίσεις, τους είχα χ---- στο αγγλικό φόρουμ γιατί αυτό είναι απαράδεκτο.Ο/H pabloa83 έγραψε:
Ελπίζω όχι!
Είχα σκοπό να το κάνω αυτό, απλά ως έσχατη λύση....να φανταστώ ότι είναι δύσκολο να βρεθεί τι προκαλεί τα ads :-/
Κάνε το root και βάλε το AdAway και ΤΈΛΟΣ η διαφημίσεις.Ο/H pabloa83 έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Κάνε το root και βάλε το AdAway και ΤΈΛΟΣ η διαφημίσεις.Ο/H pabloa83 έγραψε:
Δες το πιο πάνω μήνυμα που έχω βάλει,Ο/H ValWiggin έγραψε:
γεια σας, είμαι καινούρια στο forum και στις συσκευές xiaomi και αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια προβλήματα που περιγράφει η φίλη pabloa83 δηλαδή συνοπτικά
1 αγορασα το redmi 3 από το e-shop
2 εχει ελληνικα (Εκδοση MIUI 7,2 Stable | 7.2.99.99(LHPCDB) και μάλιστα στο Σχετικά με το τηλέφωνο/Συνεργάτες αναφερει τους MIUI_ART, dnomikos, maddoctor αν σας λένε κατι αυτά τα ονόματα![]()
3 δεν επιχείρησα τίποτα από lock/unlock recovery, bootloader κλπ γιατι μου φαίνονται δύσκολα και τα φοβάμαι.![]()
το πρόβλημα μου είναι ότι με έχει τρελάνει στις διαφημίσεις, δεν μπορώ να σβήσω κάποια προεγκατεστημένα app όπως το APUS το Clean Master, DCShare κ.α., ενίοτε εμφανίζονται διαφημιστικά shortcuts ενώ έχω αφαιρέσει από όλες τις εφαρμογές αυτό το δικαίωμα και γενικά είμαι πολύ απογοητευμένη καθώς νιώθω ότι η συσκευή με κάνει ότι θέλει. επειδή όμως ακούω παντού πόσο τέλεια είναι τα xiaomi προσπαθώ να καταλάβω (παντα open minded) αν είναι στραβός ο γιαλός ή αν στραβά αρμενίζω.
θα μπορούσατε λοιπόν σαν πιο έμπειροι να μου δώσετε μερικές οδηγίες για να καταλάβω τι συμβαίνει με την συσκευή μου.
ΥΓ1: το pc μου τρέχει μονο ubuntu με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.