Ξαφνικά το PC δεν το βλέπει σαν συσκευή όταν το συνδέω με καλώδιο USB. Στο PC είναι περασμένοι οι drivers της συσκευής. Τι γίνεται; Πως αντιμετωπίζεται το θέμα;
Αναγνώριση από PC
-
-
Στο κινητό έχεις επιλέξει το "MTP device" όταν συνδέεις το καλώδιο;
Επίσης, έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο μήπως έχει γίνει κάποια ζημιά;
Και όταν λες ξαφνικά, τι εννοείς ακριβώς; Έκανες κάποια αναβάθμιση της rom ή με την ίδια rom όπως ήταν;
Αυτές είναι κάποιες ερωτήσεις για να προχωρήσουμε σε λύση του προβλήματος σου. -
Με την ίδια ΡΟΜ είμαι. Επίσης δοκίμασα και άλλο καλώδιο USB, αλλά τίποτα. Την επιλογή "MTP device", πως τη βρίσκουμε; Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς λίγο αναλυτικά;
-
Όταν συνδέεις το κινητό σου στο pc, στην οθόνη του κινητού δε σου εμφανίζει πάνω πάνω ένα notification που λέει "usb charging";
Εαν το πατήσεις αυτό δε σου βγάζει ένα menu; Ποιά rom φοράς; -
-
πριν το προβλημα έβγαζε ένα εικονίδιο, που μου έλεγε να επιλέξω μόνο φόρτιση, ή μεταφορά αρχείων και εικόνων μέσω USB.
-
Έχεις custom rom δηλαδή ? Η περίπτωση να είναι bug της custom rom ? Δεν θα ήταν ποιο λογικό να μιλήσεις με τον δημιουργό της ρομ που έχεις για το πρόβλημά σου
-
Σωστό αυτό που λέει και ο @NasDriver. Συμπληρωματικά εγώ θα σου πω να ενεργοποιήσεις το usb debugging μέσα απο τα developer options και μετά να δοκιμάσεις πάλι να συνδεθείς.
-
Το usb debugging μέσα από τα developer options είναι απενεργοποιημένο και μετά το πρόβλημα δεν έχω τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσω. Παραμένει σε χρώμα αχνό γκρί, η επιλογή usb debugging και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Όσο για να επικοινωνήσω με το site του developer για οδηγίες, δεν γίνεται, γιατί είναι ρωσικό.
-
-
Γιατί δεν έχω καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθούσε με κάποιο κείμενο, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Ευχαριστώ.
-
Καλημερα παλικαρι.κ εμενα παρουσιασε αυτο το προβλημα.πηγα στο playstore και κατεβασα ενα προγραμματακι στο κινητο και βρηκα την υγεια μου. Miui usb settings. Για δοκιμασε
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalknokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0