Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα και προσπαθω να βαλω νέα ROM. Μπαίνω σε recovery mode για να βάλω developer Κινεζικη ώστε να προχωρήσω με το ξεκλείδωμα του bootloader. Όμως όταν πάω από το upadte στο reboot in recovery, Μου βγάζει μια μαυρη οθονη που δείχνει να συνδέσω το κινητο με το usb, το κάνω και μπαίνω στο MiPCSuite, αλλά δεν το αναγνωρίζει. Ποιο ειναι το πρωτο βήμα για να ξεκινήσω επιτέλους; Κάθε συσκευή έχει και τα δικά της!!!
Νέο Redmi 3s εγκατασταση ROM
-
-
Κατ' αρχήν:
Αν έχεις τώρα Official Stable κάνε μια προσπάθεια για ξεκλείδωμα ... δεν ξέρεις καμιά φορά ..
Την Official Developer δοκίμασε να την βάλεις απο τον updater (Wifi On) αν ισχύει το προηγούμενο βέβαια.. -
και εγω ειμαι στην ιδια φαση, το εκανα με updater και μου λεει cant verify update package
-
Δοκιμασα να κανω το ξεκλειδωμα του bootloader και στο 50% μου βγαζει can't verify device. Δεν μπορώ να μπω σε miCovery ή κατι τετοιο μου βγάζει μονο μαυρη οθονη με ενα κινητο και ενα καλωδιο usb που μου λεει να το συνδεσω.
Δοκιμασα να κανω και τις αλλαγες στο λαπτοπ μου για εναν οδηγο, αλλα και εκει τρωω κολλημα..
Μου εχει σπασει τα νευρα.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Κατ' αρχήν:
Την Official Developer δοκίμασε να την βάλεις απο τον updater (Wifi On) αν ισχύει το προηγούμενο βέβαια..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Κατ' αρχήν:
Την Official Developer δοκίμασε να την βάλεις απο τον updater (Wifi On) αν ισχύει το προηγούμενο βέβαια..
-
Updater -> Δεξια πάνω 3 τελείες -> Select Update Package και μετα δείχνει το αρχείο της developer rom που έχεις ήδη αντιγράψει χύμα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής
-
Δεν το βλέπει το αρχείο, ενώ αν μπω από τον explorer φαίνεται κανονικά αποθηκευμένο.
-
Μετονόμασε το σε update.zip (προσοχή update.zip και όχι update.zip.zip)
-
Το έχω κάνει ήδη αυτό. Μήπως δεν το διαβάζει επειδή είναι dev κι εγώ έχω stable; Υποψιάζομαι πως μονο για update κάνει αυτή η διαδικασία.
Ευχαριστώ που ασχολείσαι -
Αυτο το κάνουμε για να μπορείς μετά να ξεκλειδώσεις, αν δοκίμασες 3-4 φορές και δεν το κάνει ο Updater τότε πάς κανονικά για έλεγχο ξεκλειδώματος bootloader, φλασάρισμα Official Dev με το MiFlash κλπ κλπ
Υπάρχουν ήδη οδηγοί ... θα βρείς το ευρετήριο στην υπογραφή μου ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα