Η δική μου άποψη ή τεχνικά τι ισχύει?Ο/H panokato1096 έγραψε:
κοιταξε αυτή είναι η δικη σου αποψη. εγω θελω να εχω free ram μπολικη για να μην κλεινω συνεχεια εφαρμογες. με την ιδια λογικη και ένα pc με 2gb ram κανει καλα τη δουλεια του με windows 10 που τρωνε μονο το 1gb και απλως καθαριζεισ συνεχεια από προγράμματα. ποσο βολικο φαινεται εαυτό ?? καθολου νομιζω γι αυτό και οι περισσοτεροι φτιαχνουν pc ή το αγοραζουν ετοιμο με πανω από 4 gb ram. γιατι πολύ απλα παντα χρειαζεται να εχεισ παραπανω.
+ ότι αν εχεις παραπανω ram ελευθερη σημαινει ότι εχεις και λιγοτερες λειτουριες ανοιχτες και εξοικονομείς μπαταρια. αν κανεις και μια αναζητηση στο google για ram management θα σου βγαλει καμια 10αρια post με ποσα σχολια που εχουν ολοι το ιδιο θεμα δεν είναι λοιπον κατι παραξενο αυτό που ειπα.
Καταρχήν το πρόβλημα σου αν κατάλαβες καλά δεν ήταν η ελεύθερη RAM αλλά το throttling της MIUI στον επεξεργαστή σου (γιαυτό κ διορθώθηκε με το που επέλεξες "no restrictions" στο battery saver). Όταν ρυθμίζεις το battery saver δεν αλλάζει κάτι στην διαχείριση της RAM
Επίσης συγκρίνεις κουκιά με... μπανάνες! Τι σχέση έχει η διαχείριση του LMK στον linux kernel του android σε σχέση με τα "χοντροφτιαγμένα" windows?!
Γιατί να καθαρίσεις εσύ εφαρμογές όταν έχεις ακόμα κ 700MB ελεύθερα(πολύ αμφιβάλλω αν έχεις δει λιγότερα), τη στιγμή που δεν τα χρησιμοποιείς? Απλά για να βλέπεις ελεύθερη RAM?
Τέλος, λες οτι με παραπάνω RAM ελεύθερη έχεις λιγότερες λειτουργίες ανοιχτές κ εξοικονομείς ενέργεια (ΤΕΟΥΝ) ενώ πιο πάνω ζητάς ελεύθερη RAM ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (τελικά δηλαδή θες ή δεν θες εφαρμογές ανοιχτές?)
ΥΓ: Αν κάνεις κ μια προχειρη αναζήτηση στο Google για Android Memory τα πρωτα αποτελέσματα που θα σου δώσει είναι για Memory Killer apps, αυτό σημαίνει οτι τα Memory Killer (ή Task Manager αν θες) κάνουν καλό στη λειτουργία της συσκευής?