εννοούσα σε ποιο χρώμα φαίνονται λιγότερο οι γρατζουνιές και χτυπήματά κτλ όχι για την αντοχή στο να σπάσει
Για γρατσουνιές είναι δύσκολο να γίνουν γιατί το πίσω μέρος είναι με επικάλυψη γυαλί gorilla glass 4 όπως και η οθονη ,παρτου αν θες και μία γνήσια θήκη σιλικόνης η οποια εφαρμοζει τελεια και δεν φαίνεται καθολου και ένα tempered glass .
Προχθες τραβαγα βίντεο σε slow motion τα κύματα ενω καθόμουν άκρη ήρθε ενα κύμα και με πλακωσε ήμουν με το κινητό στο χέρι βραχηκε το σκουπισα και δεν ειδα νερό ούτε μέσα οταν το άνοιξα . Το εχω με θήκη σιλικόνης και τζαμακι, βλέπεις ενώ εχουν βγει διαφορά βίντεο δεν σημαίνει οτι θα το παθεις και εσυ.
Προχθες τραβαγα βίντεο σε slow motion τα κύματα ενω καθόμουν άκρη ήρθε ενα κύμα και με πλακωσε ήμουν με το κινητό στο χέρι βραχηκε το σκουπισα και δεν ειδα νερό ούτε μέσα οταν το άνοιξα . Το εχω με θήκη σιλικόνης και τζαμακι, βλέπεις ενώ εχουν βγει διαφορά βίντεο δεν σημαίνει οτι θα το παθεις και εσυ.
μέχρι και στο gsmarena υπάρχει θέμα ότι το mi5 κόβεται στα δυο για πλάκα γιαυτό μου δημιουργήθηκαν υποψίες
@ziaba Το έχουμε πει και θα το πούμε πάλι το συγκεκριμένο test δεν έχει καμία σχέση με πραγματικες συνθήκες .Φίλος μου που έχει το mi5 δύο φορές έχει κάτσει με το κινητό στην πίσω τσέπη και δεν έπαθε τίποτα άλλες δύο φορές του έπεσε κάτω και τι μία έκανε μία μικρή ρωγμη το tempered glass (λογικο)που ειχαμε βαλει και το οποίο αλλάχτηκε,έχουν πουληθεί πάνω από 7.000.000 mi5 και κανένας δεν είπε ότι έπαθε τέτοιο πρόβλημα το κινητό.Τώρα αν έχεις λίγο μυαλό θα το καταλάβεις πιστεύω,αν μπηκες εδώ για να τρολαρεις αστο καλύτερα.
Παιδιά είμαι 1,87 ύψος. Εχθές πήγα να βάλω το mi5 μου σε ένα ράφι πιο ψηλό από εμένα για να μην το φτάσει ο μικρός γιος και επειδή προφανώς δεν το έχω συνηθίσει ακόμα στο χέρι, το χτυπάω στο ράφι και φεύγει καρφί στο πλακάκι. Του φοράω μια θήκη σιλικόνης της πλάκας και tempered glass , τα δώρα του Κινέζου. Η αλήθεια είναι μου κόπηκαν τα γόνατα και το βίντεο του YouTube που σπάει το κινητό πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Τελικά ούτε γρατσουνιά ,ούτε βαθούλωμα, ούτε το παραμικρό. Μπορεί αν ξαναγίνει να πάθει ζημιά, δεν λέω πως είναι αθραυστο, αλλά δεν είναι και ψεύτικο. Αυτά.