Μην βιάζεσαι μόνο... Για να έχεις τηλεφωνο το λέω..Ο/H Ksigma έγραψε:
η ελληνική είναι το πλαίσιο το πράσινο που λέει νέα ελληνική?
Νέο redmi note 3 pro me unofficial rom δεν ανταποκρίνεται. Βοήθεια.
-
-
Μπράβο στα παιδιά @NasDriver και @geoanto555 . Όσο για το κουρκούτιασμα έτσι είναι η ζωή. Έχει διλήμματα.
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 -
Διλληματα ναι όταν γνωριζεις..
Όταν δεν ξέρεις που σου παν τα 4??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
σας ευχαριστώ όλους.το βράδι πάλι.θα ακολούθησω τον NasDriver
-
Μπράβο στον Ανέστη @NasDriver και στον Γιώργο @geoanto555 που βοήθησαν! Όπως πάντα! Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν στο pc οπότε δε μπόρεσα να βοηθήσω.
@Ksigma Φτιάξε ένα MiAccount ΕΔΩ και μετά κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ΕΔΩ. Για να είσαι έτοιμη να εκτελέσεις τον οδηγό για εγκατάσταση της ελληνικής rom. -
Απο china developer για να βάλω την global stable ακολουθώ τον οδηγό πάλι απ την αρχή (υπογραφή και τα σχετικά...γιατί ο υπολογιστής επανήλθε στην αρχική του κατάσταση) ??
ηρθε και ή έγκριση αλλά μου προτεινατε να βάλω την global stable που δεν χρειάζεται -
Ο/H Ksigma έγραψε:
Να ακολουθήσεις τον οδηγό με Miflash σε edl mode για να βάλεις απευθείας την global
ή να ξεκλειδώσεις bootloader και να το κάνεις σε fastboot mode πολύ πιο έυκολα. -
Η έγκριση πάει στο mi account, καλό είναι να υπάρχει, δεν πάει χαμένη.
Αν διαγράψατε drivers, εφαρμογές κτλ, ναι πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή για να βάλεις την global stable
Σωστή η επισήμανση του @geoanto555, για unlock και χρήση fastboot mode -
molis to anoixa.location den exei ellada?
-
Αν έβαλες την global stable προς το παρών δεν πρέπει να έχει...σε επόμενη αναβάθμιση που θα μπουν και τα Ελληνικά σαν γλώσσα.
-
-
Λοιπόν παιδιά τα φώτα σας. Έχω στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητό από φίλη που φοράει ακόμα την ρομ του vickmall την Unofficial. Το κινητό ξαφνικά έχει θέμα με το touch από την μέση και πάνω. Το πήρα με σκοπό να περάσω την Global stable σύμφωνα με τον οδηγό με miflash. Το θέμα μου είναι το εξής. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω μέσα από το κινητό τις Developer options για να ανοίξω το USB debugging πριν το συνδέσω στον υπολογιστή μου γιατί το μενού είναι στο πάνω μισό μέρος που δεν πατιέται! Καμία ιδέα? Παίζει να μην είναι θέμα ρομ? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0