Θα ενημερωσω να σαι καλαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν κάνεις αναβάθμιση στη νέα Version του Super User, αλλά όταν θα κάνεις την επόμενη αναβάθμιση της ROM και θα ψάχνεις να βρεις που πήγε το ROOT και το Super User.Ο/H anestisleon έγραψε:
ρε παιδιά έκανα αναβάθμιση το supersu από το playstore και όλα καλά δν υπάρχει κολλημα εδώ και δύο μέρες
Σας έχουμε τονίσει πάμπολλες φορές να μην κάνετε αναβάθμιση από το Google Play το Super User, αλλά κάνετε του κεφαλιού σας...![]()
Αντε να σε δω στην επόμενη αναβάθμιση, να μας αναφέρεις πως έχεις πρόβλημα με το Super User, να δω την αντίδρασή σου όταν θα καταλάβεις πως θα πρέπει να κάνεις Factory Reset...![]()
Η έκδοση που σας βάζει είναι BETA, και δεν είναι ακόμη Stable ώστε να την βάλουμε και εμείς στις ROM.
[GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Artemius έγραψε:
-
-
-
ουτε σε εμένα το έχει αν και το έχω σαν εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και στις εφαρμογές... μόνο εκεί δεν το δείχνει...6.8.25 ρομ
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
ρε παιδιά έκανα αναβάθμιση το supersu από το playstore και όλα καλά δν υπάρχει κολλημα εδώ και δύο μέρες
Σας έχουμε τονίσει πάμπολλες φορές να μην κάνετε αναβάθμιση από το Google Play το Super User, αλλά κάνετε του κεφαλιού σας...
Αντε να σε δω στην επόμενη αναβάθμιση, να μας αναφέρεις πως έχεις πρόβλημα με το Super User, να δω την αντίδρασή σου όταν θα καταλάβεις πως θα πρέπει να κάνεις Factory Reset...
Η έκδοση που σας βάζει είναι BETA, και δεν είναι ακόμη Stable ώστε να την βάλουμε και εμείς στις ROM.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ας κλείσει τις αυτόματες ενημερώσεις από playstore.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Artemius έγραψε:
. Πρόλαβε και μου έκανε καλό εμένα αναβάθμιση , αλλά είχα παρει back up πριν χωρίς αναβάθμιση,αν το περάσω θα έχω θέμα ? -
-
..αμάν έχω βαρεθεί να βλέπω τον kenzo σε αναμονή!!! Άντε και με τρώει να το πειραξω ξανά
Φίλε ck69, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά γιατί κι εγώ από 7 stable σε 8 dev ήρθα αλλά είχα ελληνικά κανονικά... Μημπος δεν έχεις επιλέξει τα ελληνικά?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα