εμένα μου έφαγε 9-10% κατά την διάρκεια της νύχτας και γενικά έχει αρκετά χειρότερη διαχείριση μπαταρίας από την 6.8.25.
[GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Η official global stable τι διαφορά έχει με την official stable την αγγλοκινέζικη ;έχουν ίδια update απλά πολλές γλώσσες; ελληνικά έχει;
Sent from my HM 1S using Tapatalk -
Γεια σας, μπορώ να κάνω wipe εκτός απο τη cache + dalvik cache + data και το system γιατι έχει χαθεί το κουμπί ενεργοποιησης της sim... και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την sim ενω σαν καρτα την βλέπω κανονικα. Ποια είναι η διαδικασία μετά για flash της rom ???
Ευχαριστώ -
Ο/H mrzoid έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ επιτελους εγραψε 3% και φορτιζει.....τρεμουλο με επιασε........
τωρα γελαω πω πω τι επαθα ο ανθρωπος πεμπιατικα........
Με official global stable το έχεις λειτουργήσει καθόλου? Και εκεί τα ίδια χάλια η μπαταρία?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal
Βρε οκ, και γω μαζί σου... Αλλά όταν το εργαλείο δεν προχωραει, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τα πάντα για να βρεις τελικά τι φταίει....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fok4949 έγραψε:
Γεια σας, μπορώ να κάνω wipe εκτός απο τη cache + dalvik cache + data και το system γιατι έχει χαθεί το κουμπί ενεργοποιησης της sim... και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την sim ενω σαν καρτα την βλέπω κανονικα. Ποια είναι η διαδικασία μετά για flash της rom ???
Ευχαριστώ
-
-
Επιτελούς οι Κινέζοι βάζουν και τα Ελληνικά μέσα στις δίκες τους ρομ... MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
σε Global που πέρασα σε 2 redmi note 3 είχαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.... βεβαία με ελλείψεις άλλα τουλάχιστον έβαλαν μυαλό....εύχομαι σιγά σιγά να τα διορθώσουν.... -
Τελικά μετά από μια βδομάδα σε Mi4 έχει κάποιος άποψη για την μπαταρία, γιατί και στο xiaomi.eu αλλά και αλλού (για την global όμως) διάβασα πάρα πολύ διαχείριση της μπαταρίας.
Είμαι σε stable και πλέον το σκέφτομαι να γυρίσω και σε developer.
Επίσης κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει xposed σε developer? Γιατί στην stable η μπαταρία φεύγει νερο... -
global από την xiaomi με Ελληνικά..
-
Καλοδούλευτα
Μόνη παρατήρηση, όσοι δεν έχουν εγκατάσταση fastboot rom καλό θα είναι να κάνουν για να φύγουν όλα ατ σκουπίδια των κινέζικων καταστημάτων -
Ο/H sw4lgt έγραψε:
global από την xiaomi με Ελληνικά..
Καλησπέρα έχω την official την κινεζική η global έχει περασμένο μέσα το playstore? Πως μπορώ να την περάσω;
Sent from my HM 1S using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα