Ο/H fok4949 έγραψε:
Γεια σας, μπορώ να κάνω wipe εκτός απο τη cache + dalvik cache + data και το system γιατι έχει χαθεί το κουμπί ενεργοποιησης της sim... και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την sim ενω σαν καρτα την βλέπω κανονικα. Ποια είναι η διαδικασία μετά για flash της rom ???
Ευχαριστω
Εννοώ να κάνω wipe και το system...
Μόλις αγορασα το κινητό δίπλα από την sim είχα και ένα κουμπί με την ενεργοποίηση της sim. Μετα απο ένα reboot ,που έκανε ή συσκευή χάθηκε και από τότε δεν έχω σήμα για τις κάρτες . Μόνο τις αναγνωρίζει
[GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ποια ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου ?
Αναφέρεσαι στο RedMi Note 3 PRO (Kenzo) που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ? -
Αρκετά καλή η ρομ η 6αρα στο rn3 pro μου, αλλά θέλω να πω μια ασήμαντη λεπτομέρεια που παρατήρησα, όταν ανοίγω το WiFi. Ενώ το έχω σε 2g, μου γράφει wind gr 4g!!!Όταν το κλείσω, φεύγει το 4g!!Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό με Word, η με άλλο πάροχο? Επίσης η μπαταρία σα να τελειώνει ελάχιστα πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.ΥΓ: ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ!!ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ DEV ROM ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fok4949 έγραψε:
Ο/H fok4949 έγραψε:
Γεια σας, μπορώ να κάνω wipe εκτός απο τη cache + dalvik cache + data και το system γιατι έχει χαθεί το κουμπί ενεργοποιησης της sim... και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την sim ενω σαν καρτα την βλέπω κανονικα. Ποια είναι η διαδικασία μετά για flash της rom ???
Ευχαριστω
Μόλις αγορασα το κινητό δίπλα από την sim είχα και ένα κουμπί με την ενεργοποίηση της sim. Μετα απο ένα reboot ,που έκανε ή συσκευή χάθηκε και από τότε δεν έχω σήμα για τις κάρτες . Μόνο τις αναγνωρίζει
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποια ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου ?
Αναφέρεσαι στο RedMi Note 3 PRO (Kenzo) που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ?
-
Ο/H fok4949 έγραψε:
Kenzo stable V8.0.1.0
-
Ο/H fok4949 έγραψε:
Ευχαριστω
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H fok4949 έγραψε:
Kenzo stable V8.0.1.0
-
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0