Off/On usb debugging ξανά σε fastboot mode κ πέρασε το 50% σε 2 συσκευές το ίδιο θέμα κ μόλις έκανα αυτό ξεκλειδώσε...τώρα στην περίπτωση σου μπορεί να έφαγε σκαλωμα ο σέρβερ ή από τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει για unlock να κόλλησε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Off/On usb debugging ξανά σε fastboot mode κ πέρασε το 50% σε 2 συσκευές το ίδιο θέμα κ μόλις έκανα αυτό ξεκλειδώσε...τώρα στην περίπτωση σου μπορεί να έφαγε σκαλωμα ο σέρβερ ή από τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει για unlock να κόλλησε...
Ναι αλλά εγώ είμαι με global stablerom.έτσι ήρθε το τηλέφωνο.και δεν μπορώ να περάσω άλλη μέσω του updater για να ξαναπροσπαθήσω
Λοιπόν δυστυχώς δεν έχω διαβάσει το ιστορικό του συγκεκριμένου θέματος,απλα είπα να σε βοηθήσω στο unlock(εμένα ήταν με china developer κ οι 2 συσκευες) κ όλα τα έκανα με τον οδηγό που έχουν εδώ τα παιδιά, στην δικιά σου περίπτωση για το mi5 νμζ πως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος από μένα κ ειδικά αν έχει την ίδια συσκευή με σένα
Απλά, δεν γίνεται...
την global developer κατέβασε και μετά προσπάθησε να κάνεις αυτά που προσπαθούσες με την china dev!!!
@iAmLiakos τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!!
και συ της συνομοταξίας των ασπόνδυλων πρέπει να σαι για να συναντάται το μεγάλο πνεύμα σου με το μεγάλο το δικό μου!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Δεν την μετονομάζεις αλλά την περνάς όπως είναι στον φάκελο "downloaded_rom" που θα βρείς μεσα στη συσκευή. Δοκιμάζεις να φλασάρεις μέσω του updater(choose update package) ενώ είσαι συνδεδεμένος με το WIFI.
Εαν δε λειτουργήσει, δοκιμάζεις ξανά μετά απο 5 λεπτά. Εννοείται οτι έχεις κάνει login στη συσκευή με το MiAccount σου κτλ κτλ.