από ότι φαίνεται είναι οπότε συνεχίζω με τα ελληνικά, οπότε κατεβάζω αυτό : xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip και θέλω να μου πείς αν ακολουθώ τα ίδια βήματα με πριν δηλαδή να πετάξω το zip στο κινητό και update?
xaomi redmi note 3 και ελληνικά
-
-
-
έχω το Xiaomi_Redmi_3_Pro, και σου αναρτώ και την εικόνα
-
Συνεχίζεις με αυτο
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
Ότι θέλεις συνεχίζεις στο νήμα του κινητού σου και όχι εδώ.. -
Έγινε μεταφορά στην σωστή κατηγορία συσκευής
@Zoe Ανέβασε φώτο αυτά που δείχνει στο Σχετικά με το τηλέφωνο/About Phone !!!!!! -
ορίστε, επίσης στο adb drivers από το cmd δε μου εμφανίζει την συσκευή μπορώ να περάσω με κάποιο τρόπο χειροκίνητα τους drivers ;;;
-
Πρέπει να ξεκινήσεις και να ολοκληρώσεις επιτυχώς, μια σειρά επίπονων διαδικασιών.
πέρασμα pc suite, miflash, adb fasboot devices, δοκιμή σε άλλη θύρα, σε άλλο PC με windows 7 32bit ή σε windows 7 64 bit....
Δεν είναι εύκολο κομμάτι αυτό με τους drivers και ας το "χιουμορίζω" λίγο...
Δοκίμασε και το adb kill-server (enter(, adb start-server (enter) adb devices μέσα από το cmd.
Για "μελέτα" λίγο από εδώ Προβλημα με 4G LTE σε REDMI Note 3 Pro (SD) και μετά....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Προσοχή. Έχεις το Redmi Note 3 Pro (KENZO) και όχι το Redmi 3 Pro (IDO). Απλά το αναφέρω γιατί είπες οτι έχεις το μικρό redmi. Πρόσεξε μην κατεβάσεις λάθος αρχεία..
-
Ο/H Zoe έγραψε:
ορίστε, επίσης στο adb drivers από το cmd δε μου εμφανίζει την συσκευή μπορώ να περάσω με κάποιο τρόπο χειροκίνητα τους drivers ;;;
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Απλά το αναφέρω γιατί είπες οτι έχεις το μικρό redmi.
-
σπαζοκεφαλιά το άτιμο, εγώ το είπα ότι είμαι άσχετη και φυσικά όλα θα τύχουν σε μένα, λοιπόν @demakhs , πέρασα το pc suite με επιτυχία έκανα και updates που ζητόύσε και το miflash με επιτυχία, μέχρι τώρα καμία έκρηξη παιδιά!!!! επίσης άλλαξα pc με windows 7 τα 64 bit , και τώρα από ότι κατάλαβα από το λινκ που μου δώσατε να μελετήσω λέει ν κάνω τα εξής:
Μπήκα σε fastboot και έκανα τα εξής:
"έβαλα την ROM στο ADB φάκελο.
την ονόμασα rom.zip
έτρεξα στο cmd το adb devices
και εκει δεν κάνει τίποτα...απλά αναβοσβήνει ο κέρσορας... -
Αρχίζεις με drivers , μετά ενεργοποιείς το usb debugging.
Μέσα στην διαχείριση συσκευών των windows πρέπει να βλέπει το κινητό σαν adb.
Έτσι συνεχίζεις... Σε κάθε εντολή που θα δίνεις θα κοιτάς το κινητό σου..Κάποια στιγμή θα σου βγάλει ένα μήνυμα...Θα πατήσεις always και ok....
Ελπίζω να ακολουθείς τον σωστό οδηγό για το κινητό σου...
Επίσης δεν βάζεις την ρομ στο φάκελο adb αλλά το recovery.
Την ρομ την βάζεις χύμα μέσα στο κινητό σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες